Η Gabriella Knight κρδίζει κύπελλο Ουέφα.
Εσύ κερδίζεις μάνα μου και κύπελλο Ουέφα (video)
23/11/2023
Happy thanksgiving με την Kora_Kryk.
Happy thanksgiving με χράτσα χρούτσα σε άφθονη σάρκα (video)
24/11/2023
Η Gabriella Knight κρδίζει κύπελλο Ουέφα.
Εσύ κερδίζεις μάνα μου και κύπελλο Ουέφα (video)
23/11/2023
Happy thanksgiving με την Kora_Kryk.
Happy thanksgiving με χράτσα χρούτσα σε άφθονη σάρκα (video)
24/11/2023

Τα γυναικεία κοσμήματα βρίσκονται ανάμεσα στα μπούτια (video)

Τα γυναικεία κοσμήματα είναι οι θάμνοι των θηλυκών.

Κοσμήματα. Μόνο έτσι μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Οχι μπριλάντια και ζαφείρια. Αλλα είναι τα γυναικεία κοσμήματα.
Είναι αυτά που κάθε θηλυκό έχει ένα και μοναδικό. Και το κρύβει ανάμεσα στα πόδια του. Ανάμεσα στα μπούτια του. Το φυλάει σαν φυλαχτό. Το φροντίζει σαν τα μάτια του. Τι εννοώ; Μα φυσικά το μουνί.
Το λατρεύουμε το μουνί. Είναι Θεϊκό το μουνί. Μην κοιτάς που τις περισσότερες φορές που χρησιμοποιούμε τη λέξη είναι σε βρισιές. Μόνο μια θετική αναφορά κάνουμε, όταν θέλουμε να περιγράψουμε ένα όμορφο θηλυκό.
Αλλιώς… Πάρε για παράδειγμα σωρό αρνητικών εκφράσεων. «Τα έκανε μουνί καπέλο». «Τα έκανε μουνί». «Το μουνί της λάσπης». «Εγινε μουνί καλλιγραφία». Μην ξεχνάμε και τον κλαψομούνη, το μουνόπανο και τόσες άλλες ακόμη.
Τρελαινόμαστε να το βλέπουμε. Τέλειο σχήμα. Σεληνιαζόμαστε με την υφή του και θέλουμε να το αγγίζουμε. Ζαλιζόμαστε όταν μυρίζουμε τη μυρωδιά του. Χανόμαστε από τη γεύση του. Μας στέλνει η ζεστασιά του.

Είναι πανάκριβα τα γυναικεία κοσμήματα

Τα θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα τα μουνιά. Είτε έχουν παχιά χείλια, είτε έχουν λεπτά. Είτε είναι φαρδιά, είτε είναι στενά. Είτε είναι ξυρισμένα, είτε είναι φουντωμένα σαν… θάμνοι. Αφιονιζόμαστε να τα βλέπουν να στάζουν, να αχνίζουν.
Αλήθεια, τώρα, σαν κοσμήματα τα βλέπουμε. Είναι δε πανάκριβα, σαν τα αληθινά κοσμήματα. Δεν είναι τόσο τα λεφτά. Πόσο ψυχοφθόρο είναι το να τα κατακτήσεις… Πόσο σε τρελαίνει η καψούρα για ένα μουνί. Μην ξεχνάς, πως το μουνί σέρνει καράβι.
Αλλά ας αφήσω τις αμπελοφιλοσοφίες και πάμε να δούμε μισή ντουζίνα θηλυκά που μας δείχνουν το πράμα τους. Αλλο το έχει μεγάλο, άλλο μικρό. Κάποια έχουν μεγάλη κλειτορίδα, κάποια άλλα μικρή.
Ολα θα τα δούμε, μουνιά είναι άλλωστε, δεν τα βαριόμαστε. Ειδικά, όμως, θα δούμε το πρώτο που παίζει τα χειλάκια του με τσοπ στικς. Οπως επίσης το πέμπτο και το ενδέκατο, όπου οι… ιδιοκτήτριές τους είναι squirters και μας δείχνουν το πράμα τους να στάζει.
Τι ωραίο θέαμα! Τα βλέπεις και σκέφτεσαι πως πραγματικά, αυτά είναι τα γυναικεία κοσμήματα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *