Χρόνια πολλά θα ζήσεις με μια Marina δίπλα σου.
Χρόνια πολλά θα ζήσεις με μια ναζιάρα αφρατούλα (video)
17/09/2023
Η σιδηρά κυρία CharlizeHowes, που γίνεται γατούλα στο κρεβάτι.
Η σιδηρά κυρία στο κρεβάτι γίνεται γατούλα (video)
18/09/2023
Χρόνια πολλά θα ζήσεις με μια Marina δίπλα σου.
Χρόνια πολλά θα ζήσεις με μια ναζιάρα αφρατούλα (video)
17/09/2023
Η σιδηρά κυρία CharlizeHowes, που γίνεται γατούλα στο κρεβάτι.
Η σιδηρά κυρία στο κρεβάτι γίνεται γατούλα (video)
18/09/2023

Τα έχει όλα και τα βγάζει στη φόρα το θηλυκό (video)

Τα έχει όλα η Gloria Sol.

Τι ωραίο να βλέπεις ένα θηλυκό να βγάζει τα… προικιά του στη φόρα. Και γιατί να μην το κάνει, καθόσον το θηλυκό τα έχει όλα.
Τίποτα δεν του λείπει, τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από κανένα άλλο. Είναι βλέπεις μερικές φορές, που εκείνες οι άτιμες οι Μοίρες έχουν κέφια. Και κάποιες άλλες φορές, που τα έχουν κοπανήσει και ξεχειλίζει η γενναιοδωρία τους.
Στέκονται, λοιπόν, πάνω από την κούνια του μωρού και μοιράζουν τα προικιά τους απλόχερα. Και ύστερα από λίγα χρόνια, βλέπεις εσύ ένα κορμί και λες, κοίτα τι θαύματα σου κάνει η φύση όταν το θέλει.
Ετσι πλάστηκε, λοιπόν, η Gloria Sol. Μέχρι το Κίεβο, στην Ουκρανία, πέταξαν οι Μοίρες για να τη βρούνε. Σε ένα μόνο πράγμα τσιγκουνεύτηκαν. Στο ύψος. Καθώς της έβαλαν πλαφόν και την άφησαν στο 1.54εκ.
Ολα φυσικά τα έχει επάνω του το κουκλί. Και παρά το γεγονός πως τη βλέπουμε επί επτά συναπτά έτη, δεν έχουμε βαρεθεί καθόλου. Σαν πεινασμένοι λύκοι οι fans την κατατρώγουν με τα μάτια σε κάθε τι καινούργιο που κάνει.

Τα έχει όλα και ξεχειλίζει ο πόθος μέσα του

Είναι φλογερό το θηλυκό, ξεχειλίζει ο πόθος μέσα του και στα 28 του χρόνια είναι στα ντουζένια του. Εδώ βγάζει αισθησιακά τα άσπρα τα εσώρουχά του και μένει ολόγυμνο (για το PLAYBOY).
Θέλει να βλέπουμε τα στρογγυλά βυζιά του που στέκονται ολόρθα στον κόρφο του. Με τις ωραίες μεγάλες και στρογγυλές ρώγες. Είναι από τα ωραιότερα βυζιά που κυκλοφορούν στη globoσφαιρα και σε αποχαυνώνουν.
Αλλά και τα καπούλια του είναι λαχταριστά. Σχηματίζουν έναν στρογγυλό κώλο, που το λιγότερο που φαντασιώνεσαι είναι να τον γραπώσεις. Σφιχτά καπούλια, γυμνασμένα με… ειδικές ασκήσεις, επί κλίνης και μη.
Μα όταν ανοίγει αυτά τα μπούτια τα αισθησιακά, αποκαλύπτεται ο… θάμνος του. Τριμαρισμένες οι τριχούλες του σαν ένα τριγωνάκι. Και πιο κάτω, δυο χειλάκια, που όταν τα ανοίγεις, η τρυπούλα του βγάζει ατμούς.
Πώς να αντισταθείς να το βλέπεις συνέχεια αυτό το θηλυκό, που τα έχει όλα!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *