Το ήσυχο κορίτσι η Cate Sharpe.
Το ήσυχο κορίτσι ξεσάλωσε και έγινε βιτσιόζικο (video)
10/11/2023
Μυστικέ μου έρωτα λέει η Κατερίνα Στανίση.
Μυστικέ μου έρωτα «τραγουδάει» γυμνή η Κατερίνα Στανίση
12/11/2023
Το ήσυχο κορίτσι η Cate Sharpe.
Το ήσυχο κορίτσι ξεσάλωσε και έγινε βιτσιόζικο (video)
10/11/2023
Μυστικέ μου έρωτα λέει η Κατερίνα Στανίση.
Μυστικέ μου έρωτα «τραγουδάει» γυμνή η Κατερίνα Στανίση
12/11/2023

Στον ουρανό είναι ένα αστέρι με φουντωτό θάμνο

Στον ουρανό είναι ένα αστέρι η Flora.

Το θυμάσαι αυτό το τραγουδάκι του Σπανού που τραγούδησε με τεράστια επιτυχία η Καίτη Χωματα; Στον ουρανό είναι ένα αστέρι.
Πως το θυμήθηκα; Βλέποντας αυτό το μοντέλο να φωτογραφίζεται στο δωμάτιο του ουρανοξύστη ολόγυμνο. Αυτή τη μαύρη καλλονή. Τη βλέπεις πόζα – πόζα και γίνεσαι ποιητής Αντιγράφεις δηλαδή, τους στίχους του Αλέκου Σακκελάριου).
Στον ουρανό είν’ ένα αστέρι, τις νύχτες όταν τριγυρνώ, γυρνάει κι αυτό στον ουρανό. Στον ουρανό βρήκα ένα ταίρι, βρήκα ένα σύντροφο της νύχτας φωτεινό. Το περσινό το καλοκαίρι, μες στης νυχτιάς την ομορφιά μου εκρατούσε συντροφιά.
Αλήθεια τώρα, φαντάζεσαι να σου κρατάει συντροφιά μια τέτοια γυναίκα! Τι κορμί! Μελαμψό και γρανιτένιο. Φτου σου κοπελάρα μου, που λένε. Με τα ανακατεμένα, τα κατσαρά του τα μαλλάκια στο κεφάλι.
Πανέμορφο είναι το κολασμένο. Δεν είναι κατσαρομάλλικο μόνο στο κεφάλι. Αλλά και στον… θάμνο του τον φουντωτό. Εκεί που έχουν φυτρώσει οι μαύρες, κατσαρές τριχούλες του. Ωραίο μουνί.

Στον ουρανό είναι ένα αστέρι μαγικό

Τέλειες οι αναλογίες του. Με τα μικρά στήθια του. Τις σκούρες ρώγες του, τις τραγανές. Ασε δε τον πισινό του. Τα αχλαδωτά καπούλια του είναι κάτι το μαγικό. Θεϊκό θα έλεγα. Αλλά για στάσου…
Εχει κάτι από θεά μέσα του. Το λένε Flora. Είναι συνονόματο με τη θεά των λουλουδιών και της άνοιξης. Που για πάρτη της οι Ρωμαίοι γιόρταζαν επί ένα τριήμερο. Α! Την είχε αγκαζάρει για γυναίκα του ο Αίολος. Αυτός με τον ασκό που κρατάει τους αέρηδες.
Η θεά, λοιπόν, στέκεται και μας κοιτάει ψηλά από τον ουρανό. Καθώς, όταν ανακαλύφθηκε το 1947 ένας αστεροειδής, πήρε το όνομά του από αυτήν. Είναι ο 8 Χλωρίς (Flora). Πάντως αν η μυθική θεά ήταν μαύρη, θα ήταν ολόιδια η δικιά μας.
Δες τη λαγνεία να ξεχειλίζει στα μάτια του και στο κορμί του σε όλες τις πόζες. Οι πιο αισθησιακές είναι η δεύτερη, η τρίτη και δέκατη τέταρτη. Αυτή που είναι στη μπανιέρα με ανοιχτά τα πόδια.
Ποιο άλλο τραγούδι να τραγουδήσεις όταν βλέπεις αυτό το μοντέλο; Μόνο ένα: Στον ουρανό είναι ένα αστέρι.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *