Η DeviaTeller όλα τα τρώει και θεριεύει και τελειώνει .
Webcam girl όλα τα τρώει και θεριεύει και φουντώνει (video)
14/12/2023
Φοράει καλσόν με σχέδια και τα σκίζει.
«Φοράω καλσόν με σχέδια και θέλω να μου το σκίσεις» video)
15/12/2023
Η DeviaTeller όλα τα τρώει και θεριεύει και τελειώνει .
Webcam girl όλα τα τρώει και θεριεύει και φουντώνει (video)
14/12/2023
Φοράει καλσόν με σχέδια και τα σκίζει.
«Φοράω καλσόν με σχέδια και θέλω να μου το σκίσεις» video)
15/12/2023

Στα θηλυκά, the glory βρίσκεται χαμηλά, πιο χαμηλά (video)

Τα θηλυκά έχουν το the glory ανάμεσα στα πόδια.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να το δοξάζουμε. Αυτό που βρίσκεται χαμηλά στο γυναικείο κορμί. Εκεί ακριβώς βρίσκεται the glory.
Οπως κατάλαβες για το μουνί μιλάμε. Αυτό που του αποδίδουμε τιμές και μεγαλεία. Που θέλουμε να το χαϊδεύουμε, να το γευόμαστε, να το πηδάμε. Που για χάρη του κάνουμε μέχρι και μετάνοιες και το παρακαλάμε να ανοίξει.
Βέβαια, θα συμφωνήσεις πως για το μουνί γίνονται όλα, όσα συμβαίνουν. Καθόσον είναι γλυκό και ωραιότατον. Αλλωστε, αν δούμε μια καυτή γκόμενα με φράσεις και λέξεις που περιέχουν το μουνί, θα εκφράσουμε την ομορφιά της.
Πως, δηλαδή, τη θαυμάζουμε. Για τη σεξοβόμβα, λέμε «Το θεόμουνο». «Ο μούναρος». «Η μουνάρα». «Το τρελό μουνί» (αν είναι και λίγο πεταχτούλα). «Και γαμώ τα μουνιά». «Το μουνάκι», ή «η μουνίτσα» (αν πρόκειται για νεαρή γυναίκα, για πιπίνι).
Αλλά, έχουμε εφεύρει και ένα σωρό λέξεις, με συνθετικό το μουνί, για να χαρακτηρίζουμε τις γκόμενες. Ανάλογα με την κοινωνική, αλλά και για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά. Να δούμε μερικές από αυτές.

Ανάμεσα στα μπούτια είναι το the glory

Να ξεκινήσουμε από τη στενομούνα, ή τη σφιχτομούνα. Που τρελαίνεσαι να μπαίνεις μέσα της. Μετά έχουμε την ξεχειλομούνα, με την οποία λέξη εννοούμε τη γκόμενα που πηδάει πολλά παλούκια.
Υστερα έχουμε την ξινομούνα. Κυρίως εννοούμε τη γκρινιάρα γκόμενα, κάποιες φορές και τη φαντασμένη. Εχουμε και τη φαρμακομούνα, αυτή που στέλνει κάποιον (μακριά από μας). Εχουμε και τη χαζομούνα, αυτή που δεν της κόβει και πολύ, ή χάβει ότι της λες.
Επίσης έχουμε και τη στρειδομούνα. Εκείνη που το κρατάει κλειστό σαν στρείδι... Εχουμε και την αραχνομούνα, τη στερημένη για πολύ καιρό. Μετά έχουμε και την πηγαδομούνοβα, που πηγαίνει με πολλούς.
Ομως έχουμε και το καυλόμουνο, το θηλυκό εκείνο που είναι αχόρταγο. Βεβαίως έχουμε και την πλακομούνα, που στην αργκό σημαίνει τη λεσβία. Εχουμε και τη μουνού, η οποία χρησιμοποιεί το πράμα της, για να καταφέρει τα πάντα.
Αφού, λοιπόν είπαμε τόσα για το μουνί, πάμε να δούμε 12 γυναίκες να μας δείχνουν, κυρίως στο Reddit, το μουνί τους, ξυρισμένο ή με τριχούλες και κάνουν σόλο σεξ. Και να αναφωνήσωμεν όλοι μαζί, the glory!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *