Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι λάτρεις του κώλου.
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι καπουλέτοι! (video)
29/12/2023
Irina Ri: Πικάντικες οι ελιές Καλαμών.
Γεμάτο ελιές Καλαμών είναι το πανάκριβο κορμί της (video)
30/12/2023
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι λάτρεις του κώλου.
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι καπουλέτοι! (video)
29/12/2023
Irina Ri: Πικάντικες οι ελιές Καλαμών.
Γεμάτο ελιές Καλαμών είναι το πανάκριβο κορμί της (video)
30/12/2023

«Ρίξε με στα τέσσερα και κάνε αυτό που ξέρεις» (video)

Wolfgirl: «Γύρνα με από πίσω και κάνε αυτό που ξέρεις».

Είναι κάποια θηλυκά που δεν θέλουν να σε προβληματίζουν με τα θέλω τους. Απλώς γδύνονται και σου λένε κάνε αυτό που ξέρεις.
Βέβαια, προηγουμένως πρέπει να έχουν διαπιστώσει ότι μπορείς να μαστορεύεις, πως, τουλάχιστον κάποια πράγματα, ξέρεις να τα κάνεις καλά. Δεν μιλάω για να βιδώνεις καμιά βίδα, ή να αλλάζεις καμιά λάμπα. Μιλάω για μαστοριά στο σεξ.
Ετσι είναι και το σημερινό θηλυκό της διπλανής πόρτας. Είναι παλιά καραβάνα. Την άνοιξη του 2018 άνοιξε τον λογαριασμό της στο Reddit και συνεχίζει ακάθεκτη να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.
Βέβαια, το προχώρησε το πράγμα λίγο παραπάνω, όταν κατάλαβε πως μετράει σαν γυναίκα και οι ακόλουθοί της ζητάνε να δούνε περισσότερα. Οπότε, άνοιξε σελίδα και στο Onlyfans, για να κονομήσει και λίγα ευρούλια.
Λοιπόν, πρόκειται για την Wolfgirl, η οποία γουστάρει να δείχνει τα απόκρυφά της και να φτιάχνει όσους την ακολουθούν με πρόστυχα σχόλια. Οπως σε μια φωτογραφία που δείχνει το πράμα της και λέει: «Ποιος θα έρθει με τη γλώσσα του;».

«Γύρνα με από πίσω και κάνε αυτό που ξέρεις»

Ακριβώς αυτό είναι το ένα από τα δύο πράγματα που δεν θα χορτάσει ποτέ. Να νοιώθει μια υγρή γλώσσα στην κλειτορίδα της και την ίδια στιγμή, να της ζουλάει ο μάστορας τα αξιοχούφτωτα βυζιά της.
Το άλλο ου δεν θα χορτάσει ποτέ, είναι το anal σεξ. Λατρεύει να την παίρνουν από την πίσω πόρτα. Της αρέσει, δε, ο μάστορας να τη ρίχνει στα τέσσερα, να της τραβάει τα μαλλιά και να την παίρνει μέχρι να φτάνει στην κορύφωση.
Πάντως είναι καλοφτιαγμένο το θηλυκό, αν και ένα ψεγάδι της το βρίσκεις. Είναι χαμηλοκώλα. Αλλά το αντισταθμίζει με τα πλούσια προσόντα της, όπως λέει και με τα κόλπα που κάνει όταν είναι στο κρεβάτι.
Αξίζει να μπεις στον λογαριασμό της, να μιλήσεις μαζί της. Κάνει chat με όποιον της το ζητήσει και αν την πείσεις, δεν έχει κανένα πρόβλημα να σου πει, έλα και κάνε αυτό που ξέρεις.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *