Game of Thrones: Γυμνή η Ελληνίδα, Xena Avramidis.
Game of Thrones: Η Xena Avramidis σε όργιο (video)
07/11/2023
Η Σάσα Μπάστα ολόγυμνη.
Η Σάσα Μπάστα γυμνή στο Nitro το 2011
09/11/2023
Game of Thrones: Γυμνή η Ελληνίδα, Xena Avramidis.
Game of Thrones: Η Xena Avramidis σε όργιο (video)
07/11/2023
Η Σάσα Μπάστα ολόγυμνη.
Η Σάσα Μπάστα γυμνή στο Nitro το 2011
09/11/2023

«Πόσο σ’ αγαπώ όταν χαϊδεύεις το αρκουδάκι μου» (video)

Πόσο σ' αγαπώ όταν με χαΪδεύεις, λέει η SophiaFenty.

Είναι κάποια θηλυκά τα οποία όταν τους φέρεσαι με γλύκα, μέλι θα στάζει το στόμα τους. Θα σου λένε συνέχεια, «Πόσο σ’ αγαπώ».
Δεν μιλάμε να τα έχεις με το αγαπούλα μου, με το καρδούλα μου. Ούτε να τους κάνεις όλα τα χατίρια αυτοστιγμή. Διότι έτσι μπορεί και να σε καβαλήσουν στον σβέρκο. Αλλού τη θέλουνε τη γλύκα.
Οταν έρχεται εκείνη η ευλογημένη στιγμή, που θα το κάνετε. Τότε θέλει να τους φέρεσαι με γλύκα. Να τους ψιθυρίζεις λογάκια στο αυτί, να καίγονται από την ανάσα σου, να τα χαϊδεύεις τρυφερά. Στοργικά.
Ενα τέτοιο θηλυκό είναι και η SophiaFenty (θα τη βρεις ΕΔΩ). Είναι πάνω στα ντουζένια του το 25χρονο ξανθό. Που σου λέει, πως άμα μπεις στο δωμάτιό του, θα αρχίσει να βογκάει από τον πόθο.
Δεν αποχωρίζεται ποτέ το αρκουδάκι του. Το μεγάλο Teddy Bear που το έχει πάντα στο κρεβάτι και ξαπλώνει πάνω του. Αυτό που ζητάει από σένα, είναι να του χαϊδεύεις τρυφερά το δικό του το… αρκουδάκι.

«Πόσο σ’ αγαπώ όταν με πηγαίνεις στο πάρκο»

Το… αρκουδάκι που έχει ανάμεσα στα πόδια. Το οποίο το έχει ξυρίσει γιατί ήταν πολύ μαλλιαρό. Το webcam girl με τα διψασμένα, σαρκώδη χείλια θέλει και αλλού τρυφερά χαδάκια και φιλιά.
Στις μικρές ρώγες του, οι οποίες με το παραμικρό άγγιγμα σκληραίνουν και φουσκώνουν αμέσως. Αλλά και στα στρογγυλά καπούλια του, τα οποία, όπως λέει, είναι τα ομορφότερα που θα βρεις στον κόσμο.
Λέει πως κανένα αρσενικό δεν μπορεί να της ξεφύγει, μόλις δει αυτά τα φιδίσια καπούλια. Ο κώλος της μαγνητίζει τους άντρες. Αλλά και τα μικρά στήθια του, όπως λέει, θέλουν να του τα χουφτώνουν.
Είναι πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι. Κάνει κόλπα που μπορεί να σε ξετρελάνουν. Ξέρεις, δε, ποια είναι η μεγαλύτερη φαντασίωσή του; Να την πας βόλτα στο πάρκο, να τη ρίξεις στα τέσσερα σε ένα παγκάκι και να της κάνεις σεξ.
Τέτοια θέλει το θηλυκό. Αμα της τα κάνεις θα σου λέει συνέχεια, «Πόσο σ’ αγαπώ».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *