Η σιδηρά κυρία CharlizeHowes, που γίνεται γατούλα στο κρεβάτι.
Η σιδηρά κυρία στο κρεβάτι γίνεται γατούλα (video)
18/09/2023
Ομορφο λουλούδι με καμπύλες η Juliana Simms.
Ομορφο λουλούδι ζητάει… ποτιστικά αρσενικά (video)
19/09/2023
Η σιδηρά κυρία CharlizeHowes, που γίνεται γατούλα στο κρεβάτι.
Η σιδηρά κυρία στο κρεβάτι γίνεται γατούλα (video)
18/09/2023
Ομορφο λουλούδι με καμπύλες η Juliana Simms.
Ομορφο λουλούδι ζητάει… ποτιστικά αρσενικά (video)
19/09/2023

Που ψηφίζω ρωτάς; Στην… κάλπη της FuzzyPinkElephant (video)

Που ψηφίζω; Στην κάλπη της FuzzyPinkElephant.

Συνηθίσαμε με τις εκλογές. Δύο απανωτές, μία για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται κι’ άλλες κι εσύ ρωτάς συνέχεια, που ψηφίζω;
Σωστά. Εμμονη ιδέα σου έγινε να πηγαίνεις και να το ρίχνεις στην κάλπη. Στερητικό σύνδρομο σε πιάνει αν σου λείψει το να το ρίχνεις δαγκωτό. Μην στενοχωριέσαι. Τουλάχιστον τρεις κάλπες θα στηθούν σε ένα χρόνο.
Το θέμα είναι ότι ψάχνεις τη λάθος κάλπη! Καθόσον, η άλλη η… κάλπη, η καλή, δεν στήνεται δυο και τρεις φορές το χρόνο. Είναι εκεί, ανοιχτή, και σε περιμένει να… ψηφίζεις, ακόμα και κάθε μέρα αν γουστάρεις.
Και το… ψηφοδέλτιο που θα ρίξεις μέσα. Το ‘χεις σταυρωμένο και ευλογημένο για να μην γίνεται χάρτινο. Και για να μην είναι άκυρο. Να κάνει πάντα τη δουλειά του και να σου δίνει την ικανοποίηση, ότι… ψήφισες σωστά.
Τώρα θα μου πεις άντε βρες την αυτή την… κάλπη. Σωστά. Το θέμα είναι να τη βρεις. Αλλά στη σημερινή εποχή, άμα είσαι καλός… ψηφοφόρος, λίγο μαγκάκος και καπάτσος, δηλαδή, αργά ή γρήγορα θα τη βρεις.

Που ψηφίζω; Στο κρεβάτι!

Κοίτα γύρω σου. Χιλιάδες ολόδροσα, ολόφρεσκα κορίτσια της διπλανής πόρτας, περιμένουν να τα δεις. Να τους μιλήσεις και αν τους κάνεις αυτό το κλικ, ότι ήθελε προκύψει.
Να! Πάρε τη FuzzyPinkElephant. Ενα θηλυκό που γουστάρει να δείχνει ολόγυμνη την κορμάρα της στη globoσφαιρα. Και μην νομίζεις ότι το κάνει για να βγάλει φράγκα. Οχι. Για να φτιάχνει τα αρσενικά το κάνει και για να γεμίζει αυτοπεποίθηση.
Από το 2017 ανεβάζει στο Reddit τις φανταστικές, μεγάλες στρογγυλές βυζάρες της, με μόνο στόχο να τις βλέπεις και να σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι. Το μόνο που ζητάει είναι να της γράφεις πρόστυχα σχόλια.
Θέλει να ακούει τι θα ήθελες να κάνεις με τα βυζιά της. Επίσης τι θα γούσταρες να κάνεις με τα σφιχτά και ευμεγέθη καπούλια της. Και πως θα ήθελες να μπεις στα χειλάκια που έχει ανάμεσα στα πόδια της.
Να μια τέτοια… κάλπη να βρεις, αλλά αν θες να… ψηφίσεις, μην τη ρωτήσεις, που ψηφίζω!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *