Η μάγισσα, η αφέντρα GlamyAnya με τα φετίχ της.
Η μάγισσα αφέντρα γυμνή με τα ψηλοτάκουνά της (video)
04/10/2023
Σκάσε ένα φιλί στον... θάμνο της Bryona Ashly.
Σου λέει, σκάσε ένα φιλί ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια μου (video)
05/10/2023
Η μάγισσα, η αφέντρα GlamyAnya με τα φετίχ της.
Η μάγισσα αφέντρα γυμνή με τα ψηλοτάκουνά της (video)
04/10/2023
Σκάσε ένα φιλί στον... θάμνο της Bryona Ashly.
Σου λέει, σκάσε ένα φιλί ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια μου (video)
05/10/2023

Πλιτς πλατς: Τι κάνουν τα θηλυκά ολόγυμνα στο μπάνιο (video)

Πλιτς πλατς κάνουν τα θηλυκά στη μπανιέρα και μας τα δείχνουν όλα.

Τι κάνει η αγάπη μου στον Γουαδαλκιβίρ, που λέει και το τραγούδι; Λούζεται; Οχι. Μπαίνει στη μπανιέρα και κάνει πλιτς πλάτς.
Καθόσον το μπάνιο είναι το μόνο μέρος στο σπίτι, στο οποίο μπορείς να απομονωθείς. Μέχρι και ο βασιλιάς, εκεί, πηγαίνει μόνος του. Το ίδιο κάνουν και οι κοινοί θνητοί. Οι κοινές θνητές μάλλον, καθότι για θηλυκά μιλάμε.
Να ριλαξάρουν θέλουν τα θηλυκά, αλλά τι να κάνουν; Γκόμενοι, σκυλιά, παιδιά, γατιά, που να βρουν μέρος να χαλαρώσουν; Οπότε, κλειδώνονται στο μπάνιο, τσιτσιδώνονται και μπαίνουν κάτω από το νερό.
Και επειδή τα θηλυκά είναι άτακτα και παμπόνηρα, παίρνουν μαζί τους το κινητό και τραβάνε βιντεάκια την ώρα που σαπουνίζονται. Και τα ανεβάζουν μετά σε πλατφόρμες στο ίντερνετ, για να δούμε τα μουσκεμένα κάλλη τους.
Βυζάρες και βυζάκια. Καπούλια μεστωμένα και κώλοι μια χουφτίτσα. Θάμνοι ξυρισμένοι και… θάμνοι τριχωτοί, τριμαρισμένοι. Απ’ όλα έχει ο μπαξές, από όσα μας δείχνουν τα θηλυκά, που όταν θέλουν μπορούν να γίνουν πολύ πρόστυχα.

Πλιτς πλατς σε ντουζιέρες και μπανιέρες

Να δούμε το πρώτο, το ξανθό, που έχει τρέλα με τα καπούλια του. Τα μουσκεύει, μας τα μοστράρει και τα τραντάζει ολόκληρα. Και το επόμενο μας δείχνει τα πάντα όλα, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι σκληρές του ρώγες.
Μετά έχουμε ένα θηλυκό με ωραία βυζιά, λαχταριστά. Στέκεται όρθιο για να δούμε τον τριμαρισμένο… θάμνο του και βάζει το δάχτυλό του στα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια του και τα χαϊδεύει.
Στο τέταρτο βίντεο βλέπουμε καπούλια. Και ολίγον από βυζί. Και ένα sex toy καρφωμέενο στο τζάμι. Το επόμενο είναι ένα χαμογελαστό κουκλί, με αξιοχούφτωτα στήθια, μικρά καπούλια, που γεμίζει το κορμί του αφρούς.
Το πέμπτο είναι ένα θηλυκό με πλούσιες καμπύλες. Ζουλάει τις βυζάρες του μέσα στη μπανιέρα. Και γυρνάει στα τέσσερα για να δούμε τον μεγάλο κώλο του. Αλλά και τη Butt Plug που έχει καρφώσει ανάμεσα στα καπούλια του.
Μετά δυο αφρισμένες βυζάρες που έχουν υποκύψει στον νόμο της βαρύτητας και τέλος, ένα μελαχρινό με μικρά στήθια να λούζεται. Τι ωραία είναι τα θηλυκά, όταν κάνουνε πλιτς πλατς.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *