Σου παρουσιάζεται ο κήπος των επίγειων απολαύσεων.
Το κορμί του είναι ο κήπος των επίγειων απολαύσεων (video)
21/12/2023
Ευκαιρία για πολύ σεξ τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.
Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου θέλει σεξ, σεξ, σεξ! (video)
22/12/2023
Σου παρουσιάζεται ο κήπος των επίγειων απολαύσεων.
Το κορμί του είναι ο κήπος των επίγειων απολαύσεων (video)
21/12/2023
Ευκαιρία για πολύ σεξ τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.
Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου θέλει σεξ, σεξ, σεξ! (video)
22/12/2023

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης με καμπύλες και χουφτώματα (video)

Με τη Sigal Acon γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης.

Στο Bodies ξεχειλίζουμε από αγάπη. Για τον συνάνθρωπο και για τα γυναικεία κορμιά. Οπότε τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης.
Βέβαια, θα μου πριν από κάτι μέρες ήταν. Εντάξει, δείξε μου κίτρινη κάρτα. Σημασία, έχει πως στο Bodies την αγάπη και τον έρωτα τα γιορτάζουμε κάθε μέρα. Βρε αδελφέ, πες πως… η αγάπη άργησε λίγες μέρες.
Αλλά σήμερα θα τη γιορτάσουμε την ημέρα. Με μπερεκέτια πράγματα. Με καμπύλες, με πιασίματα, με χουφτώματα. Γιατί λατρεύουμε τη σάρκα. Οπως λέει και ο bigthrowaway1111 στο Reddit:
«Είναι πολύ καλύτερα να το κάνεις με ένα μεγαλύτερο κορμί. Αυτή η γυναίκα είναι απαλή, μαλακή. Μου αρέσουν τα μεγάλα βυζιά και οι μεγάλοι κώλοι. Δεν είμαι φετιχιστής. Απλώς μου αρέσουν οι γυναίκες με λίγο περισσότερα κιλά».
Κάπως έτσι είναι και η Sigal Acon. Η σεξοβόμβα από τη Ρωσία που το κορμί της είναι γεμάτο «καυτή» σάρκα. Κάνει μόνο webcam show και σκηνές με στριπτίζ και σόλο σεξ. Ποτέ δεν θα κάνει, όπως έχει πει πορνό.

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης με βυζάρες

Οπως λέει η 29χρονη, ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια στο LiveJasmine και ύστερα από λίγο καιρό κατάλαβε πως έχει μεγάλη πέραση ως γυναίκα. Μετά της έκαναν πρόταση από το SCORELAND και γεμάτη αυτοπεποίθηση είπε το ναι.
Εχει, βέβαια, πολλά προσόντα και οι άντρες λατρεύουν τα ψαχνά της. Τα σαρκώδη χείλια της και τις έκφυλες εκφράσεις που παίρνει. Τα φανταστικά, μεγάλα βυζιά της που κρέμονται στον κόρφο.
Αλλά και τον μεγάλο, χορταστικό κώλο της. Γουστάρουν επίσης τα μεστά μπούτια της, αλλά και τα παχουλά χείλια που βρίσκονται ανάμεσά τους. Η ίδια, φουντώνει όταν τα αρσενικά χαλβαδιάζουν τα βυζιά της και το κορμί της.
Πάντως πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψε τις προτιμήσεις της στο σεξ. Είπε πως είναι straight και πως δεν κάνει παρτούζες. Οτι δεν έχει πρόβλημα για να το κάνει από την πίσω πόρτα και πως της αρέσει να τα παίρνει στο πρόσωπο, στα βυζιά και πάνω στον κώλο της.
Υπάρχει κάτι καλύτερο από μια τέτοια γυναικάρα, για να γιορτάζουμε κάθε μέρα την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *