Μια μικρή χάρη ζητάει η Arinagias. Να ασελγήσεις στο κορμί της.
Μια μικρή χάρη θέλει: Να ασελγήσεις στο κορμί του (video)
16/10/2023
Spice Girls, Stella Hudgens Vanessa Sky σε λεσβιακή φωτογράφιση.
Spice Girls, Stella Hudgens Vanessa Sky σε λεσβιακό σετ
16/10/2023
Μια μικρή χάρη ζητάει η Arinagias. Να ασελγήσεις στο κορμί της.
Μια μικρή χάρη θέλει: Να ασελγήσεις στο κορμί του (video)
16/10/2023
Spice Girls, Stella Hudgens Vanessa Sky σε λεσβιακή φωτογράφιση.
Spice Girls, Stella Hudgens Vanessa Sky σε λεσβιακό σετ
16/10/2023

Πάμε τσατ για να μας δείχνει πάλι τα γυμνά του (video)

Πάμε τσατ για να γυρίσει πάλι το κορμί και να μας δείχνει τα γυμνά του.

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Κάτι χρόνια, όμως, έχει να δώσει σημεία ζωής. Οπότε, τι έχουμε υποχρέωση να κάνουμε; Πάμε τσατ!
Εξηγούμαι. Είναι ένα από τα θηλυκά της διπλανής πόρτας, το οποίο το 2018 άνοιξε λογαριασμό και άρχισε να ποστάρει τα γυμνά του. Φωτογραφίες και βίντεο. Εδώ και τρία χρόνια, όμως, έχει εξαφανιστεί.
Γι’ αυτό σας λέω, πως πρέπει να μπούμε στη σελίδα του στο Reddit και να το βομβαρδίσουμε με μηνύματα, ώστε να επιστρέψει και να ξεκινήσει πάλι τις γυμνές του αναρτήσεις. Είναι ενθαρρυντικό, ότι δεν έχει σβήσει τον λογαριασμό του.
Στην τελευταία του ανάρτηση έγραφε: «Δεν έχω φίλο για να του στέλνω γυμνές φωτογραφίες, οπότε θα τις ανεβάζω εδώ για εσάς». Λες, γαμώ την ατυχία μας, να βρήκε, αμέσως, γκόμενο και να σταμάτησε να ποστάρει;
Η Itsmccurvy στα δύο χρόνια που ανέβαζε υλικό, ήταν φειδωλή στις αναρτήσεις της. Δύο βίντεο και έντεκα φωτογραφίες για να μας δείξει το προικισμένο κορμί της. Γιατί είναι πολύ προικισμένη η κατσαρομάλλα.

Πάμε τσατ για να γυρίσει ξανά

Ούτε χοντρή, ούτε παχουλή είναι. Απλώς έχει θανατηφόρες καμπύλες. Το κορμί της είναι γεμάτο πιασίματα. Για να ευχαριστιούνται οι χούφτες όταν αγγίζουν την «καυτή» σάρκα που το γεμίζει.
Εχει μια σεξουαλική κοιλίτσα, γεμάτη ψαχνάκια, σκέτη λιχουδιά. Και λίγα ψωμάκια στη μεσούλα της, για γράπωμα. Κάτω από την κοιλίτσα, είναι ο ξυρισμένος… θάμνος της, που παίρνει γρήγορα φωτιά και γίνεται υγρός.
Τα καλά, όμως, είναι άλλα. Στον κόρφο της στέκονται δυο βυζάρες, έξτρα πρίμα γκουντ. Στρογγυλές, μεγάλες και μεστές. Με πεταχτές, σκληρές ρώγες. Και τα καπούλια της; Αλλο υπερθέαμα. Δεν χορταίνεις να τα βλέπεις.
Το πρόβλημα είναι πως τον κώλο της δεν μας τον έδειξε ποτέ γυμνό. Παρά μόνο μέσα από κάτι κυλοτάκια. Πάντως φχαριστηθήκαμε καπούλια γεμάτα σάρκα. Τα μπούτια της κανονικά, για χουφτώματα, όμως και αυτά.
Υπομονή να κάνουμε μέχρι να μείνει πάλι μόνη της και να επιστρέψει στα λιγούρια που την ακολουθούν στον λογαριασμό της. Αλλά πρέπει να βάλουμε όλοι το χεράκι μας. Πως; Πάμε τσατ.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *