Βροχή και σήμερα από μεγάλες βυζάρες.
Βροχή και σήμερα από λαχταριστά, μεγάλα βυζιά (video)
14/10/2023
Αντζελίνα Τζολί: Γυμνή στην ταινία Original Sin.
Αντζελίνα Τζολί: Σκηνές σεξ από την ταινία Original Sin (video)
15/10/2023
Βροχή και σήμερα από μεγάλες βυζάρες.
Βροχή και σήμερα από λαχταριστά, μεγάλα βυζιά (video)
14/10/2023
Αντζελίνα Τζολί: Γυμνή στην ταινία Original Sin.
Αντζελίνα Τζολί: Σκηνές σεξ από την ταινία Original Sin (video)
15/10/2023

Πάμε Πρέβεζα να δούμε γυμνή την Ελληνίδα Xris Kovtos (video)

Πάμε Πρέβεζα να δούμε γυμνή την Xris Kovtos;

Σπάνια οι Ελληνίδες celebrities εμφανίζονται γυμνές. Θες λοιπόν να δεις γυμνό ένα πατριωτάκι, που τόλμησε; Πάμε Πρέβεζα!
Δηλαδή… όχι ακριβώς. Καθώς το χάσαμε το κορμί, αφού η πατριώτισσα έριξε μαύρη πέτρα πίσω της και πήγε στην αλλοδαπή. Και βγάζει πλέον το ψωμί της στο μακρινό Βανκούβερ του Καναδά.
Αλλά δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε τόσο μακριά, καθώς υπάρχει το ίντερνετ. Και με ένα καλό ψάξιμο, μπορείς να βρεις τις Ελληνίδες που δεν ντρέπονται, ίσα – ίσα χαίρονται να φωτογραφίζονται γυμνές.
Και να αποδεικνύουν σε όλους μας, πως είναι γυναικάρες και μπορούν να τρελάνουν με το κορμί και την ομορφάδα τους τα αρσενικά, όπου γης. Οπως η Xris Kovtos, η οποία τα πέταξε όλα μπροστά στην κάμερα του Playboy.
Η φωτογράφιση έγινε πριν από δύο χρόνια στο ηλιόλουστο δωμάτιο ενός ουρανοξύστη. Η Χριστίνα φορούσε μια καμπαρντίνα και από μέσα σέξι, μαύρα, δαντελωτά εσώρουχα και μαύρες γόβες στιλέτο.

Πάμε Πρέβεζα για το Χριστινάκι

Μόλις τα πέταξε από πάνω της άρχισε να παίρνει αισθησιακές πόζες. Σε μια δερμάτινη πολυθρόνα που βρίσκεται δίπλα στο τζάμι. Ερωτικό σετ από τους καλλιτέχνες φωτογράφους του περιοδικού.
Τι είδαμε; Μια γαϊτανοφρύδα, μακρυμάλλα με μικρά στήθια. Τα οποία στολίζουν, όμως, δυο ρώγες φουσκωμένες, πεταχτές και πολύ σκληρές. Και κάτι ποδάρες, χυτές, για να ταξιδεύεις ατελείωτα πάνω τους.
Πεταχτός ο πισινός του. Τραγανός σαν άγουρο ροδάκινο. Ολοστρόγγυλα καπούλια λαχταριστά. Ο… θάμνος του τελείως ξυρισμένος, ενώ διακρίνουμε τα λεπτά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια.
Το Χριστινάκι εκτός από μοντέλο είναι και σχεδιάστρια μόδας. Λατρεύει τη δουλειά της και γι’ αυτό μετακόμισε στο Βανκούβερ. Καθόσον, εδώ τι ευκαιρίες θα είχε για επαγγελματική εξέλιξη;
Οπως λέει, «Το μεγαλύτερο προσόν μου είναι, πως μόλις συναντήσω κάποιον, ύστερα από λίγη κουβέντα ανοίγεται και μου τα λέει όλα». Το μελαχρινό, λέει πως ένιωσε φανταστικά που γδύθηκε για το Playboy.
Θα περιμένουμε να την ξαναδούμε και μάλιστα, εδώ, στην πατρίδα. Και μόλις μάθουμε ότι ήρθε, τι θα λέμε; Πάμε Πρέβεζα!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *