Η AlexiaNova ξέρει πως να πετυχαίνει έπαρση σημαίας.
Γουστάρει έπαρση σημαίας και πολλές καβάλες (video)
31/10/2023
Η Γερμανίδα Taesh με τα τατουάζ στα δάχτυλα.
Γερμανίδα με τατουάζ στα δάχτυλα ολόγυμνη στο δάσος
31/10/2023
Η AlexiaNova ξέρει πως να πετυχαίνει έπαρση σημαίας.
Γουστάρει έπαρση σημαίας και πολλές καβάλες (video)
31/10/2023
Η Γερμανίδα Taesh με τα τατουάζ στα δάχτυλα.
Γερμανίδα με τατουάζ στα δάχτυλα ολόγυμνη στο δάσος
31/10/2023

Ο κόσμος φλέγεται με τις ζουμερές καμπύλες του (video)

Ο κόσμος φλέγεται με τη JulietteMcQueen.

Πολεμοχαρείς δεν είμαστε, αλλά στο κρεβάτι θέλουμε οβίδες. Ρουκέτες. Εκρήξεις. Να νοιώσουμε πως Ο κόσμος φλέγεται!
Ετσι το θέλουμε για να το χαρούμε. Αλλά που θα τις βρούμε τις ρουκέτες, τις οβίδες; Στα μοντελίσια τα κορμιά, στα λεπτοκαμωμένα, στα κοκκαλιάρικα; Οχι φίλε μου! Για τέτοιες καταστάσεις θέλεις καμπύλες!
Θέλεις σάρκα αφράτη και ζουμερή. Να ξεχειλίζει στον κόρφο. Να γεμίζει τα καπούλια και τα μπούτια. Να χουφτώνεις και να το φχαριστιέσαι. Να κάνεις μακροβούτια μέσα στα «καυτά», στα αχνιστά ψαχνά.
Ε! Καλά τώρα… Δεν σου είπα να πας και με τη… χοντρή του Θησαυρού. Δεν σου είπα να γίνεις Ζαχαρίας. Υπάρχουν και οι μεσαίες καταστάσεις. Πάρε ας πούμε την JulietteMcQueen (θα τη βρεις ΕΔΩ).
Σου φαίνεται χοντρή; Θα την έλεγες παχουλή; Σε καμία περίπτωση. Ισα – ίσα είναι ένα κορμί που το ορέγεσαι, με τις πλούσιες καμπύλες του και τα φοβερά πιασίματά του. Είναι ένα webcam girl, που ευχαρίστως θα έμπαινες στο δωμάτιό του.

Ο κόσμος φλέγεται με τις βυζάρες του

Βεβαίως και θα πάρεις φωτιά αν βρεθείς δίπλα του. Είναι δυνατόν να μην φλέγεσαι με τις μεγάλες τις βυζάρες που στέκονται ολοστρόγγυλες στον κόρφο του; Είναι αδύνατον να μην εκραγείς από την ισπανική που θα σου παίξει, στην οποία η 30χρονη είναι εξπέρ.
Τη βλέπεις να παίζει το sex toy ανάμεσα στα βυζιά της και σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι. Δεν ξέρω αν είναι σιλικονάτα, αλλά ποιος νοιάζεται. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να τυλιχτούν γύρω σου και να κάνουν τη δουλειά.
Ασε δε τα καπούλια. Τα ψαχνωτά. Γεμάτος μαλακή σάρκα είναι ο κώλος της, για να φχαριστιούνται οι χούφτες σου. Πώς να μην παρακαλάς να σε καβαλήσει αυτή η ξανθιά; Που η καβάλα είναι και η αγαπημένη της στάση.
Πως συστήνεται στα αρσενικά; «Είμαι μια γλυκιά ξανθιά, που τρελαίνομαι να με… παίζουν, να μου μιλάνε πρόστυχα, να με αγγίζουν απαλά και να με παίρνουν βαθιά. Εχω σέξι κορμί και μεγάλα, υπέροχα βυζιά.
Μαζί μου θα βρεις την απόλυτη ικανοποίηση. Αν μάθεις τι σκέφτομαι, θα τελειώσεις αμέσως!». Θα εκραγείς, καθόσον μαζί της θα νοιώσεις πως Ο κόσμος φλέγεται!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *