Η Julia Crown το παίζει για να Φτάσει στα όρια.
Φτάνει στα όρια με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
10/12/2023
Η Barbara Angel θέλει να της δείχνεις πολύ αγάπη.
Θέλει με πολύ αγάπη να βουτάς στη σάρκα του (video)
11/12/2023
Η Julia Crown το παίζει για να Φτάσει στα όρια.
Φτάνει στα όρια με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
10/12/2023
Η Barbara Angel θέλει να της δείχνεις πολύ αγάπη.
Θέλει με πολύ αγάπη να βουτάς στη σάρκα του (video)
11/12/2023

«Ο έρωτας αλα ιταλικά θέλει ένα σκληρό μαρκούτσι» (video)

Σου μαθαίνει πως είναι ο έρωτας αλα ιταλικά.

Μας τα έχουνε πρήξει για το πόσο ρομαντικοί είναι οι Ιταλοί. Λοιπόν, θες να μάθεις πραγματικά πως είναι ο έρωτας αλα ιταλικά;
Αλλά ποιος θα μπορούσε να στο εξηγήσει χωρίς παραμύθια, χωρίς φούμαρα; Μα, μια Ιταλίδα. Εδώ την έχουμε. Είναι η IsabellaMarcuzzi (θα τη βρεις ΕΔΩ). Μάλλον είναι από τον ιταλικό νότο, με μεσογειακό φλογερό ταπεραμέντο.
Τι ακριβώς μας λέει το webcam girl; Πως δεν υπάρχουν τα μελιστάλακτα λόγια, τα λουλούδια, οι καρδούλες. Πέφτουλες είναι και οι γείτονές μας. Μπαίνουν κατ’ ευθείαν στο ψητό και μόλις ροδοκοκκινίσει, γίνεται της Πόπης.
Αλλά και οι Ιταλίδες. Δεν γουστάρουν τις πολλές τσιριμόνιες. Καθόσον άμα τις θέλεις, τι τις θες τις αγάπες και τα λουλούδια; Ξηγήσου ντόμπρα και σταράτα και προχώρα στο παρασύνθημα. Δεν θέλουν γάμο. Σεξ θέλουνε.
Τι λέει λοιπόν λέει η 22χρονη; Πως όπως γίνονται σε όλες τις χώρες και το αλα ιταλικά ένα πράγμα θέλει. Ενα σκληρό μαρκούτσι. Το ματζαφλάρι ντε, το γκαβλιτσέκι, το μακρυνάρι. Ντούρο και έτοιμο για δράση.

Ο έρωτας αλα ιταλικά θέλει ενέργεια

Πάρε, σου λέει, παράδειγμα από τον εαυτό σου. Βλέπεις τις καμπύλες μου, τα πιασίματά μου. Τα μεγάλα, μυτερά στήθια μου. Τις ρώγες μου τις σουβλερές. Φτιάχνεσαι και αρχίζει το μαρκούτσι να τραβάει την ανηφόρα.
Επίσης, σου λέει πως βλέπεις τον κώλο μου, με τα στρογγυλά καπούλια. Βλέπεις τις ζουμερές μπουτάρες μου. Βλέπεις το πράμα μου. Σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι και θες να πέσεις πάνω μου και να με πάρεις κολασμένα.
Πώς να το κάνουμε; Κάτι δεν πρέπει να δω κι’ εγώ; Δεν με νοιάζουν τα μπράτσα σου. Ούτε οι κοιλιακοί σου. Εκείνο που κάνει τη δουλειά θέλω να δω. Ενα σκληρό ματζαφλάρι, γεμάτο ενέργεια, για να ανάψω κι’ εγώ και να γίνει της αποκαλύψεως
Κατάλαβες, λοιπόν, τι σου λέει η γειτόνισσα; Ξέχνα τις ρομάντζες. Βρόμικο μυαλό χρειάζεται, μαρκούτσια έτοιμα για όλα και τρυπούλες μουσκεμένες και αχνιστές. Ετσι γίνεται ο έρωτας αλα ιταλικά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *