Η κυρά μας η μαμή, η Marisa Ehret.
Η κυρά μας η μαμή γυμνή και φλογερή (video)
14/07/2023
BellaSwett: «Εχω ένα μυστικό...
BellaSwett: Εχω ένα μυστικό, που με αναστατώνει (video)
17/07/2023
Η κυρά μας η μαμή, η Marisa Ehret.
Η κυρά μας η μαμή γυμνή και φλογερή (video)
14/07/2023
BellaSwett: «Εχω ένα μυστικό...
BellaSwett: Εχω ένα μυστικό, που με αναστατώνει (video)
17/07/2023

Ολα θα πάνε καλά με το τσουπωτό το θηλυκό (video)

Ολα θα πάνε καλά με τη Nikole Brix

Καλά είναι τα μοντελίσια κορμιά, αλλά και οι καμπύλες είναι άλλο πράμα. Να ‘χεις δίπλα σου ένα καμπυλωτό κορμί και... όλα θα πάνε καλά.
Και θα σου πω εγώ γιατί θα την… ψήσεις μι χαρά. Καθόσον ξέρεις τι είναι να απλώνεις το κουλάδι σου και να πέφτεις πάνω σε καμπυλωτή σάρκα; Σε ένα κορμί με μπόλικα πιασίματα;
Διότι η Nicole Brix δεν είναι ένα παχουλό θηλυκό. Είναι μία τσουπωτή ρωσιδούλα, με πλούσια χουφτώματα. Να απλώνεις τη χούφτα σου στο κορμί της και να ευχαριστιέσαι ψαχνά.
Γιορτινό είναι το κορμί, καθώς γεννήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, πριν από είκοσι τέσσερα χρόνια. Γύρω από την κούνια του μαζεύτηκαν οι Μοίρες και το προίκισαν με καμπύλες και με μπόλικο sex drive.
Ετσι, όταν μεγάλωσε, αποφάσισε να κάνει μια δουλειά που να τη γουστάρει πολύ και να την κάνει ευτυχισμένη. Και επειδή τρελαίνεται για το σεξ, έγινε πορνοστάρ και μπήκε στα στούντιο (εδώ τη βλέπουμε στο CLUBSWEETHEARTS).

Ολα θα πάνε καλά με τα ψαχνά του

Το ξανθό με το στρογγυλό προσωπάκι και τα καταπράσινα ματάκια πριν από ένα χρόνο έκανε μια μεγάλη ανακάλυψη. Είδε πως όταν πήρε κάποια παραπάνω κιλάκια, άρχισαν να αυξάνονται οι fans του.
Οι οποίοι γουστάρουν τρελά τα όχι τεράστια βυζιά του. Αλλά θέλουν να τα βλέπουν όρθια, στητά και στρογγυλά και να φαντασιώνονται. Οπως και τις ρώγες του, που όταν σκληραίνουν, κοντεύουν να σου… βγάλουν το μάτι.
Θέλουν, επίσης, να βλέπουν να μεγαλώνει ο κώλος της και να παίρνει ακόμη μεγαλύτερη σάρκα στην κοιλίτσα του. Λαχταράνε να βλέπουν τα μπούτια του να γεμίζουν με «καυτά» ψαχνά.
Οι θαυμαστές του είναι τρελοί και παλαβοί μαζί του, έχουν, όμως, ένα πρόβλημα. Δεν μπορούν να το χουφτώσουν. Μόνο στην οθόνη του υπολογιστή μπορούν να το βλέπουν ή στο DVD.
Και επειδή είναι ζηλιάρηδες, εκείνο που τους αρέσει περισσότερο, είναι να το βλέπουν να κάνει σόλο σεξ. Να χώνει τα χοντρά δάχτυλά του μέσα στα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες του.
Και να φαντασιώνονται πως αν βρουν ένα τέτοιο τσουπωτό θηλυκό, στη ζωή τους, όλα θα πάνε καλά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *