Τιμάμε σήμερα τα Φώτα με κορμιά που πλένονται.
Γιορτάζουμε σήμερα τα Φώτα με μουσκεμένα θηλυκά (video)
06/01/2024
Ηθελα να είχα μια να είχα δυο σαν την Estefania Henao και τη Lorena Hidalgo.
Αχ να είχα μια να είχα δυο να τους κάνω ότι μπορώ (video)
07/01/2024
Τιμάμε σήμερα τα Φώτα με κορμιά που πλένονται.
Γιορτάζουμε σήμερα τα Φώτα με μουσκεμένα θηλυκά (video)
06/01/2024
Ηθελα να είχα μια να είχα δυο σαν την Estefania Henao και τη Lorena Hidalgo.
Αχ να είχα μια να είχα δυο να τους κάνω ότι μπορώ (video)
07/01/2024

Οι πύλες της φωτιάς βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του (video)

Οι πύλες της φωτιάς είναι ανάμεσα στα πόδια της AdorableVicky .

Ναι, το ξέρω, εκεί θες, όσο πιο βαθιά γίνεται, να μπεις κι ας καείς. Γι’ αυτό παρακαλάς να σου ανοίξουν: Οι πύλες της φωτιάς.
Οχι, δεν μιλάω ούτε για τις πύλες της κόλασης, ούτε για τις πύλες των Θερμοπυλών στις οποίες αναφέρεται το ομότιτλο βιβλίο. Μιλάω για τις πύλες εκείνες, που ξερνούν φωτιά, αλλά σε καίνε γλυκά.
Αυτός δεν είναι ο στόχος του κάθε αρσενικού; Να ανοίγει τις πύλες που κάθε θηλυκό κρύβει ανάμεσα στα πόδια του. Να προσπαθεί άοκνα μέχρι να καταφέρει να τις παραβιάσει;
Ομως, εδώ, έχουμε ένα θηλυκό, στο οποίο αν τους προσφέρεις ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, αν του ψιθυρίσεις δυο γλυκά λογάκια, θα ανοίξει αμέσως τα μπούτια του. Ενώ, θα σου δώσει και το κλειδί για να ανοίξεις αυτές τις πύλες.
Αλλά ποιο είναι αυτό το θηλυκό που λέει πως είναι αξιολάτρευτο. Είναι η AdorableVicky (θα τη βρεις ΕΔΩ), μια ρομαντική ψυχή, η οποία, φλέγεται ολόκληρη. Γι’ αυτό άλλωστε έγινε webcam girl, ώστε να μπορεί να σβήνει τη φλόγα της καθημερινά.

Οι πύλες της φωτιάς ανοίγουν με τη μία

Οπως λέει, δεν είναι δύσκολο να την κατακτήσεις. «Είμαι ένα ανοιχτό βιβλίο. Πάρε με στα χέρια σου, ξεφύλλισέ με και θα ανακαλύψεις τα πάντα για μένα», λέει. Φέρσου της ρομαντικά και σου ανοίγει κατ’ ευθείαν την πόρτα του δωματίου της.
Αλλά, τι θα βρεις εκεί μέσα; Κατ’ αρχήν ένα κρεβάτι. Και πάνω σ’ αυτό, δυο εντυπωσιακά, μεγάλα, ζουμερά, λαχταριστά βυζιά. Τα οποία, όπως λέει είναι φυσικά και έχουν δύο πολύ ευαίσθητες ρώγες.
Αν της φιλήσεις και της χαϊδέψεις απαλά τις ρώγες, δεν μπορεί να κρατηθεί με τίποτα. Σου ανοίγει με τη μία τα γεμάτα καυτή σάρκα μπούτια της, για να μπεις στις πύλες που βρίσκονται ανάμεσά τους.
Εχει και ένα μότο το θηλυκό, το οποίο τι λέει; Πως «Μια αληθινή γυναίκα μπορεί να το κάνει μόνη της. Αλλά ένας αληθινός άντρας δεν την αφήνει ποτέ». Ωραίες κουβέντες από την 29χρονη γυναικάρα με τον μεγάλο, αφράτο κώλο.
Ολα στα λέει, για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ώστε να ανοίξουν. Ποιες; Οι πύλες της φωτιάς.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *