JenaCooper: Αμα σου κάνει male massage θα εκραγείς αμέσως.
Είναι εξπέρ στο male massage ειδικά όταν είσαι σηκωμένος (video)
20/09/2024
Malava: «Φίλα τις τσακιστές ελιές μου».
Γεμάτο τσακιστές ελιές είναι το γαμάτο milfέιγ (video)
24/09/2024
JenaCooper: Αμα σου κάνει male massage θα εκραγείς αμέσως.
Είναι εξπέρ στο male massage ειδικά όταν είσαι σηκωμένος (video)
20/09/2024
Malava: «Φίλα τις τσακιστές ελιές μου».
Γεμάτο τσακιστές ελιές είναι το γαμάτο milfέιγ (video)
24/09/2024

Οι καμπύλες της ζητάνε έναν man on fire να τις χουφτώνει (video)

Lara Wolf: Αυτές οι καμπύλες ψάχνουν έναν man on fire.

Τα θηλυκά όταν είναι να παντρευτούν ψάχνουν τον άνδρα τον ήσυχο. Οταν όμως, είναι να πηδηχτούν ψάχνουν έναν man on fire.
Ετσι τον θέλουν τον άντρα που θα βάλει φωτιά στο κρεβάτι τους και στο κορμί τους. Να μην έχει ταμπού και αναστολές και να είναι έτοιμος για όλα. Να ξέρει να χρησιμοποιεί το στόμα και τα χέρια του.
Επίσης να έχει μεγάλη φαντασία και να ξέρει να φέρνει τη γυναίκα σε οργασμό με πολλούς τρόπους. Ακόμα, ψάχνουν τον άντρα που δεν θα τα φτύσει αμέσως, αλλά θα έχει αντοχές και δεν θα εκραγεί γρήγορα.
Μια τέτοια γυναίκα είναι και η Lara Wolf, η οποία είναι μια 27χρονη τσουπωτή Αγγλίδα. Για την ακρίβεια δηλαδή, Σκωτσέζα είναι, έχει γεννηθεί στη Γλασκώβη, ενώ πριν από πέντε χρόνια μπήκε στην adult βιομηχανία.
Μέχρι τότε, είχε κάποια θέματα με το κορμί της, καθώς την ενοχλούσαν τα ψωμάκια της, οι δίπλες στην κοιλιά της. Γενικά ντρεπόταν για το σώμα της και θεωρούσε πως είχε παραπάνω κιλά από όσα έπρεπε.
Ολα, όμως άλλαξαν όταν συνάντησε τον ατζέντη που της άνοιξε την πόρτα του πορνό. Ο οποίος την έκανε να πιστέψει πως οι καμπύλες της είναι καύλα και ότι οι άντρες θα έδιναν ότι είχαν και δεν είχαν για να τις απολαύσουν (εδώ στο MYBOOBSPARADISE).

Αυτές οι καμπύλες ψάχνουν έναν man on fire

Λοιπόν, άρχισε να καμαρώνει για τα μεγάλα βυζιά που κρέμονται στον κόρφο της. Αλλά και για τη μεγάλη… λάρα της. Δηλαδή τον μεγάλο κώλο της με τα αχλαδωτά, αφράτα καπούλια, που είναι γεμάτα καυτή σάρκα.
Τώρα πια χαίρεται το σεξ και όταν είναι μπροστά στην κάμερα, αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο. Είτε κάνει σόλο σεξ, είτε το κάνει με άντρες, είτε το κάνει με γυναίκες, καθώς ανακάλυψε πως γουστάρει τρελά το λεσβιακό σεξ.
Αλλά και στην προσωπική ζωή της έχει απελευθερωθεί πλήρως. Ψάχνει δε, όταν θέλει κάποιον να της απαυτώσει τα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες, έναν man on fire.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *