Οτι και να ζητάς, ναι σε όλα θα σου λέει η Roxie Sinner.
Οτι και να της ζητάς, ναι σε όλα θα σου λέει (video)
27/12/2023
Βάλε δαχτυλίδι αρραβώνα στην TeasingJuliana
Βάλτου δαχτυλίδι αρραβώνα και θα κάνει τα πάντα όλα (video)
28/12/2023
Οτι και να ζητάς, ναι σε όλα θα σου λέει η Roxie Sinner.
Οτι και να της ζητάς, ναι σε όλα θα σου λέει (video)
27/12/2023
Βάλε δαχτυλίδι αρραβώνα στην TeasingJuliana
Βάλτου δαχτυλίδι αρραβώνα και θα κάνει τα πάντα όλα (video)
28/12/2023

«Ξέχνα τη silent night, έλα να τη γεμίσουμε βογγητά» (video)

NicoleLeo: «Μαζί μου, δεν θα περάσεις ποτέ μια silent night»

Κρείττον του λαλείν το σιγάν; Μερικές φορές ναι, αλλά ποτέ στο σεξ. Διότι στο σεξ ποιος μπορεί να απολαύσει μια silent night;
Διότι έτσι είναι. Η γυναίκα ανάβει όταν σε ακούει μιλάς πρόστυχα, να βογκάς. Φεύγουν όλες οι αναστολές που μπορεί να έχει. Απελευθερώνεται. Αλλά και εσύ. Υπάρχει μεγαλύτερη καύλα να την ακούς να αναστενάζει αισθησιακά;
Οπως επίσης και το να μιλάει βρόμικα στο κρεβάτι. Ακόμα και να φωνάζει, να ουρλιάζει από ηδονή. Να παίρνει χαμπάρι πως την πηδάς, όχι μόνο ο γείτονας, αλλά ολόκληρη η γειτονιά.
Βεβαίως και δεν υπάρχει καμία ντροπή. Πάει ο καιρός που όλα έπρεπε να γίνονται στα μουλωχτά. Αν δεις, δε πως σε κοιτάζουν περίεργα οι γειτόνοι, ή ακούσεις τίποτε μισόλογα… Από τη ζήλεια τους τα λένε.
Αλλωστε αυτό είναι που ανάβει και τη NicoleLeo (θα τη βρεις ΕΔΩ). Η οποία, παρά το γεγονός ότι είναι είκοσι τεσσάρων χρονών, έχει μεγάλη εμπειρία ως webcam girl. Όπως λέει, τα βογγητά πάνε το σεξ σε άλλη διάσταση.

«Μαζί μου, δεν θα περάσεις ποτέ μια silent night»

Ομως, το κατσαρομάλλικο το θηλυκό για να φτάσει στο σημείο να βαρύνει η ανάσα του και να αναστενάζει, θέλει να του χαϊδεύεις πόντο – πόντο το κορμί του. Το ψηλό (1.73) το κορμί του. Οπως και να του αγγίζεις τα σωστά σημεία.
Για παράδειγμα λιγώνεται αν του δίνεις καυτά φιλιά στον λαιμό. Οπως επίσης, θέλει να της χαϊδεύεις τα αξιοχούφτωτα βυζιά της. Εκείνο, όμως που το λιώνει, είναι να νιώθει τη γλώσσα σου στις ρώγες της.
Αν και τα βυζιά της, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχουν αρχίσει να υποκύπτουν στον νόμο της βαρύτητας, είναι όμορφα. Είναι η πιο δυνατή ερωτική του ζώνη και με αυτά κάνει κόλπα, που θα σε κάνουν να βγάζεις κραυγές.
Αλλά όπως λέει, μπορεί να σε κάνει να ουρλιάξεις και με τα μαλακά καπούλια του, όπως και με τα ζεματιστά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια. Γενικά σου υπόσχεται πως μαζί του, δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει μια silent night.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *