Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι νταρντάνα.
«Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι σεξοβόμβα»! (video)
20/07/2023
Η Sabrina Nichole με το κοντό καρέ μαλλί.
Κοντό καρέ μαλλί και δυο μεγάλα στήθια (video)
25/07/2023
Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι νταρντάνα.
«Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι σεξοβόμβα»! (video)
20/07/2023
Η Sabrina Nichole με το κοντό καρέ μαλλί.
Κοντό καρέ μαλλί και δυο μεγάλα στήθια (video)
25/07/2023

Ναι μπορούμε να απαυτώσουμε μια Χαβανέζα (video)

Ναι μπορούμε να κουτουπώσουμε μια Lacey.

Τώρα που ο κόσμος ταξιδεύει όπου δει, χαρά για τα καμάκια. Τα οποία ονειρεύονται και ένα κορμί από τη Χαβάη. Μπορούν; Ναι μπορούμε όλοι…
Ετσι, εκεί που κάθεσαι την παραλία, εκεί που βλεφαριάζεις στα καφέ και στα κλαμπ, τις έχεις όλες, πιάτο μπροστά σου. Γυναίκες, απ’ όλες τις φυλές. Γυναίκες απ’ όλες τις χώρες. Μαύρες, λευκές, ξωτικές…
Κι’ αφού τη βάλεις στο μάτι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την καμακώσεις. Ενα νεύμα, ένα χαμόγελο, ένα κέρασμα… Και ντου γιου λάικ μαμαζέλ δη γκρίς. Πάμε στο παρασύνθημα (καταλαβαίνουμε).
Τώρα αν τύχει και είναι και κοκκινομάλλα… Την έψησες τη δουλειά. Καθόσον ξέρουμε πόσο «καυτές» είναι οι κοκκινοτρίχισσες στο κρεβάτι. Κι’ άμα λάχει και είναι και ξωτικό το θηλυκό… Ετοιμάσου για μεγάλες εμπειρίες.
Να, ας πούμε πως κοζάρεις ένα μικρούλι, κοντούλι και αδυνατούλι. Ενα «καυτό» μεζεδάκι που περιμένει να το καταβροχθίσεις. Ενα θηλυκό που μόλις σε κοιτάξει, καταλαβαίνει ότι υπόσχεται πολλά.

Ναι μπορούμε να ξελογιάσουμε μια κοκκινομάλλα

Είναι η Lacy Lennon και είναι από τη Χονολουλού. Χαβανέζα και κατ’ επέκταση Αμερικανίδα. Στα 26 της χρόνια, δηλώνει bisexual και το επάγγελμά της είναι πορνοστάρ. Εδώ τη βλέπουμε γυμνή για τον Holly Randall.
Ο οποίος ξέρει να αναδεικνύει τα προσόντα του κορμιού της, με έναν αρτίστικο τρόπο. Τα στήθια της, πρώτα απ’ όλα, που δεν είναι μεγάλα, αλλά αξιοχούφτωτα και κρέμονται στον κόρφο της.
Μετά τον πισινό της, που είναι μικρός και στρογγυλός. Οπως και τον τριχωτό της… θάμνο, που οι τρίχες της καλύπτουν όλο το τρίγωνο. Αυτό είναι το φετίχ της, να μην βάζει ξυράφι στην ευαίσθητη περιοχή ποτέ.
Μπήκε στη βιομηχανία ενηλίκων στα 21 της χρόνια και είναι δραστήρια μέχρι σήμερα. Στη δουλειά της τα κάνει όλα. Γυρίζει ακόμα και φετιχιστικές σκηνές. Οπως, όλα τα κάνει και στην προσωπική της ζωή.
Οτι κάνει το κάνει με πάθος. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Αυτό την κάνει ξεχωριστή. Μια τέτοια γυναίκα να κοζάρεις και να πεις : «Ναι μπορούμε να το σαγηνεύσουμε και να το ξαπλώσουμε το «καυτό» το θηλυκό.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *