RebecaGlamy: «Ξέρω τι ζητάω».
«Ξέρω τι ζητάω μέσα στο αχόρταγο στόμα μου» (video)
05/03/2024
Selena Adams: Μια happy white woman με βυζάρες.
Μια happy white woman με φλογερές καμπύλες (video)
06/03/2024
RebecaGlamy: «Ξέρω τι ζητάω».
«Ξέρω τι ζητάω μέσα στο αχόρταγο στόμα μου» (video)
05/03/2024
Selena Adams: Μια happy white woman με βυζάρες.
Μια happy white woman με φλογερές καμπύλες (video)
06/03/2024

Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα πουλάει τα εσώρουχά της

Itstaniarae: Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα με πάθος για τις πίπες.

Στο ίντερνετ σήμερα, μέσα από τις πάμπολλες πλατφόρμες, μπορείς να κάνεις καριέρα. Ειδικά αν είσαι υποσχόμενη νέα γυναίκα.
Μια γυναίκα όμορφη με κορμάρα, αλλά κυρίως χωρίς αναστολές και με ανοιχτό μυαλό. Η οποία, ανάλογα με το υλικό που ανεβάζει μπορεί να βγάλει από λίγα, μέχρι αρκετά χιλιαρικάκια το χρόνο. Χήνες που λέγαμε κάποτε.
Ναι, καλά άκουσες. Χιλιάρικα. Καθόσον η νεαρά εκμεταλλεύεται την πείνα των αρσενικών για γυμνό και για ερασιτεχνική τσόντα και τα οικονομάει. Μαγκιά της και μπράβο της, καθώς, χαρά δίνει στα αρσενικά και τα ξεκαυλώνει.
Οπως είναι η Itstaniarae, η οποία ξεκίνησε να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της πριν από τρία χρόνια στο Reddit. Το θηλυκό της διπλανής πόρτας, διάβαζε τα μηνύματα που της έστελναν οι ακόλουθοι και καύλωνε απίστευτα.
Μετά, όμως, άλλαξε το πράγμα. Σου λέει αφού τους αρέσω, ώρα είναι να κονομήσω και τίποτα. Κράτησε λοιπόν τον λογαριασμό αυτόν για τυράκι και άνοιξε καινούργιο στο Onlyfans. Οπου ανεβάζει πολύ πιο σκληρό υλικό.

Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα με πάθος για τις πίπες

Που λες, εκεί, με μια μικρή συνδρομή, μπορείς να τη δεις σε βίντεο, να κάνει σόλο σεξ με τα δάχτυλά της, ή με τα sex toy της. Μπορείς να τη δεις και στην κρεβατοκάμαρά της, να το κάνει με τους γκόμενους που βρίσκει κατά καιρούς.
Σε αυτήν την πλατφόρμα θα τη δεις να κάνει αυτά που λατρεύει στο σεξ. Δηλαδή το anal σεξ και τις πίπες. Θα τη δεις να τον παίρνει στο στόμα, να τελειώνει μέσα της και να τα φτύνει μετά πάνω στα βυζιά της (δες την τελευταία φωτό)
Αλλά τώρα τελευταία ξεκίνησε και μια άλλη μπίζνα. Πουλάει τα λερωμένα εσώρουχά της και τα καλσόν. Αφού πρώτα τα γλείψει, ή τα μουσκέψει με τα υγρά που πετάγονται από τον ξυρισμένο… θάμνο της.
Πάντως είναι από τις ωραιότερες γειτόνισσες η Gia (έτσι τη λένε) και πολύ υποσχόμενη νέα γυναίκα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *