Η LeticiaWild σε θέλει για να περάσει μια άγρια νύχτα.
Σου υπόσχεται μια άγρια νύχτα με το κορμί της (video)
26/10/2023
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο το παίζει για πάρτη σου.
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο ξεσαλώνει με σόλο σεξ (video)
28/10/2023
Η LeticiaWild σε θέλει για να περάσει μια άγρια νύχτα.
Σου υπόσχεται μια άγρια νύχτα με το κορμί της (video)
26/10/2023
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο το παίζει για πάρτη σου.
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο ξεσαλώνει με σόλο σεξ (video)
28/10/2023

Μια γυναίκα μόνο ξέρει πως είναι οι Ελληνες ως εραστές

Mufin: Μια γυναίκα μόνο ξέρει αν οι Ελληνες μετράνε στο κρεβάτι.

Μας ακολουθεί ακόμα η φήμη από τον περασμένο αιώνα, ότι σκίζουμε ως εραστές; Τι να πω; Μια γυναίκα μόνο ξέρει!
Η γυναίκα που έχει έρθει στην Ελλάδα. Που έχει καμακωθεί. Που έχει υποκύψει. Που έχει δοκιμάσει. Μην νομίζεις. Ακόμα δουλεύει το καμάκι. Οχι μόνο στα νησιά, αλλά, πλέον και στην Αθήνα μέσα. Σε όλες τις πόλεις.
Το θυμάσαι το τραγουδάκι που ερμήνευσε ο Αντώνης Καλογιάννης για δυο λεβάντες; Γοητεία κι αντριλίκι, σηκωμένα τα μανίκια, βγάλανε τα μπράτσα έξω, να φανούνε τα ποντίκια. Εχουν ρίξει παραγάδι, σάς αρέσει η Ελλάδα μις, Τι θα κάνετε το βράδυ, ντου γιού λάικ μαμαζέλ δη γκρης.
Εδώ λοιπόν έχουμε ένα θηλυκό που έχει έρθει στη χώρα μας. Είναι μοντέλο και του αρέσει να κάνει φωτογραφήσεις στην Ελλάδα. Τώρα αν έχει δοκιμάσει την ελληνική…. Τέχνη στο κρεβάτι, δεν το ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε. Να εξερευνήσουμε πόντο – πόντο τα 169 εκατοστά του κορμιού του. Να το έχουμε στο δωμάτιο και να παίρνει όλες αυτές τις παθιασμένες στάσεις.

Μια γυναίκα μόνο ξέρει να πέφτει στα τέσσερα

Η Mufin έχει κορμάρα. Αλλά έχει και λεπτομέρειες που τις θαυμάζεις και κάνουν τη διαφορά. Τα αξιοχούφτωτα, μυτερά στήθια της. Οι πεταχτές της ρώγες. Τα παχιά χείλια που έχει ο τριχωτός της… θάμνος. Και τα φοβερά καπούλια της.
Κοίτα τις φωτογραφίες στις οποίες πέφτει στα τέσσερα. Σε μαγεύει ο στρογγυλός πισινός της. Τρελαίνεσαι να βρεθείς από πίσω της. Αυτή η γαλλιδούλα ξέρει πώς να στήνεται για ένα τέλειο doggie style.
Πέντε χρόνια εργάζεται στο χώρο, κυρίως ποζάρει για φωτογράφους οι οποίοι θέλουν να αναδεικνύουν το γυμνό γυναικείο κορμί. Η Mufin, δε, είναι το ιδανικό μοντέλο με το πάθος και τον αισθησιασμό που τη διακρίνει.
Σχεδιάζει επίσης και γυναικεία εσώρουχα. Τα οποία φτιάχνει κι’ όλας. Οχι, όμως, κυλότες και σουτιέν. Εσώρουχα από αλυσίδες. Που δεν κρύβουν τίποτα και είναι για πολύ ιδιαίτερες, πολύ προσωπικές στιγμές.
Πρέπει να τη ρωτήσουμε, λοιπόν, αν μας ακολουθεί ακόμα η φήμη μας, ως εραστές. Καθόσον: Μια γυναίκα μόνο ξέρει.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *