Christmas songs είναι τα πρόστυχα κάλαντα.
Christmas songs: Τα πρόστυχα κάλαντα για βρόμικα μυαλά (video)
24/12/2023
Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με τη Jelena Jensen.
Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με ισπανική και άλλα κόλπα (video)
25/12/2023
Christmas songs είναι τα πρόστυχα κάλαντα.
Christmas songs: Τα πρόστυχα κάλαντα για βρόμικα μυαλά (video)
24/12/2023
Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με τη Jelena Jensen.
Καλό βράδυ χριστουγεννιάτικο με ισπανική και άλλα κόλπα (video)
25/12/2023

Μην ψάχνεις φορέματα για ρεβεγιόν, γδύσου κι’ έλα (video)

Elina De Leon:Τι να τα κάνεις τα φορέματα για ρεβεγιόν;

Πριν από τρία – τέσσερα χρόνια, το καταλαβαίνω να οργώνουν τα θηλυκά τα μαγαζιά για να βρουν φορέματα για ρεβεγιόν.
Οπως επίσης και για παπούτσια, για μπιζού, να τρέχουν με τις ώρες στα κομμωτήρια. Τώρα δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν όλα αυτά. Καθόσον τα τελευταία χρόνια αλλάξανε τα κόζια. Πάνε αυτά που ξέραμε.
Πλέον ανήκουν στο παρελθόν, τα πολυάριθμα τραπέζια σε σπίτια, ταβέρνες, μπουζούκια. Πάνε και οι παρέες στα κλαμπ και στα μπαράκια. Διότι ο φόβος έχει επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.
Αλήθεια, το ρισκάρεις για ένα ξεφάντωμα να βρεθείς σε κανένα νοσοκομείο, να ψήνεσαι στον πυρετό; Καθόσον η παραλλαγή του covid, η JN1 δεν αστειεύται. Ασε, δε, που τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται και δεν ενημερώνουν. Τα πράγματα είναι σοβαρά.
Μετά είναι και τα μπικικίνια. Τη βγάζεις με ένα ουίσκι; Δεν τη βγάζεις. Αν δε, κεφώσεις λίγο και πεις δεν γαμιέται, γλέντα τώρα και βλέπουμε αύριο… Την επαύριο θα σιχτιρίζεις τον εαυτό σου και θα ψάχνεις δανεικά. Αλλά και ποιος θα σου δώσει, αφού όλοι δανεικά ψάχνουνε!

Τα φορέματα για ρεβεγιόν είναι τα κοστούμια που γεννήθηκαν

Γι’ αυτό σου λέω. Θα το παλαμαριάσεις το θηλυκό και θα το ψήσεις για ένα άλλο ρεβεγιόν. Θα του πεις, θα είμαστε μικρή παρέα. Μέχρι τέσσερις, άντε τρεις, το πολύ δύο. Προ παντός, δε, στο σπίτι. Και θα γίνεις αμέσως αντιληπτός.
Διότι όλα τα θηλυκά, όπως και η Elina De Leon (από τα NUBILE FILMS), αυτά τα ρεβεγιόν γουστάρουν περισσότερο. Καλό το πιοτί, καλός και ο χορός, αλλά περισσότερο γουστάρουν το λίγο κρασί και ένα καυτό χορό για δύο, κάτω από τα σεντόνια.
Λοιπόν, για σήμερα, αυτό θα είναι το ρεβεγιόν σου. Με ένα κορμί σαν τη γαλανομάτα Ουκρανή, με τα μικρά στήθια της και το piercing στις ρώγες. Να βάζεις χέρι σε ένα γυμνασμένο κωλαράκι με στρογγυλά καπούλια και να χαίρεσαι το πράμα του.
Αν, λοιπόν σου πει, πως ψάχνει τι να βάλει για να είναι σένια, πες της να αφήσει τα λούσα. Πες της πως, όπως τη γέννησε η μάνα της τη θέλεις και ας ξεχάσει τα φορέματα για ρεβεγιόν.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *