LexyNess: Οταν ανοίγω το στόμα μου, σε θέλω μέσα.
«Οταν ανοίγω το στόμα μου, μπες μέσα του» (video)
19/12/2023
«Τι να πεις και τι να πούμε, έλα να τη βρούμε»
«Τι να πεις και τι να πούμε, έλα να πηδηχτούμε»! (video)
20/12/2023
LexyNess: Οταν ανοίγω το στόμα μου, σε θέλω μέσα.
«Οταν ανοίγω το στόμα μου, μπες μέσα του» (video)
19/12/2023
«Τι να πεις και τι να πούμε, έλα να τη βρούμε»
«Τι να πεις και τι να πούμε, έλα να πηδηχτούμε»! (video)
20/12/2023

Μην κάνεις το λάθος και την αφήσεις να σε καβαλήσει (video)

Μην κάνεις το λάθος και υποχωρείς συνέχεια.

Μπορεί να κόβεις φλέβες για πάρτη της. Να είσαι καψούρης μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Αλλά πρόσεξε. Μην κάνεις το λάθος.
Θα μου πεις, τώρα, για ποιο λάθος μιλάς; Θα σου πω. Μην την αφήσεις να σε καβαλήσει. Οχι όταν το κάνετε. Εκεί άσε την να σε καβαλάει, στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στον καναπέ, στα πατώματα. Οσο και όπως γουστάρει.
Αλλο σου λέω. Μην την αφήσεις να σε καβαλήσει στη σχέση. Μην την αφήσεις να πάρει το πάνω χέρι. Καθόσον την έκατσες τη βάρκα. Σκυλάκι της θα γίνεις, θα σε βάλει μέσα στο βρακί της και στο τέλος θα μείνεις με την μπουκάλα στο χέρι.
Διότι αυτό κάνουν αι γυναίκαι. Αμα σε βρει μολαΐμη, θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη. Στο τέλος δε, θα σε παρατήσει και θα αποδημήσει με άλλον κύριο. Αι γυναίκαι θέλουν κάποιον που να τους τραβάει τα γκέμια.

Η απομυθοποίηση είναι επίσης το λάθος

Επίσης, μην της δείξεις ποτέ το ποιος ακριβώς είσαι. Πρέπει πάντα να συντηρείς τον μύθο, γύρω από τον εαυτό σου. Γιατί έτσι και σε απομυθοποιήσει, πάει. Χάνεται η μαγεία και θα ψάξει να βρει τον μύθο της αλλού.
Ακριβώς έτσι είναι και αυτό το θηλυκό της διπλανής πόρτας. Η Honey Bear. Αλλά βρήκε τον μάγκα που την κάνει καλά. Ο οποίος την έπεισε να ανοίξει λογαριασμό στο Reddit, ώστε να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.
Οπως φαίνεται αυτό είναι το βίτσιο του. Να βλέπει η globoσφαιρα τι θηλυκό πηδάει. Να βλέπει τις βυζάρες, τις ρώγες, τον κώλο που γλεντάει. Αλλά και τον τριχωτό… θάμνο, στον οποίο (όπως νομίζει), μόνο αυτός μπαίνει μέσα.
Δεν το πουλάνε το υλικό. Μόνο για την καύλα τους το κάνουνε. Ο τύπος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, βρήκε τη μούσα του και θέλει να απαθανατίζει τα απόκρυφα σημεία του κορμιού της. Αλλά και να τα μοιράζεται.
Κοίτα, λοιπόν, πως τα κατάφερε ο τύπος. Αλλά το χειρίστηκε καλά. Πάρε κι εσύ παράδειγμα και πρόσεξε μην κάνεις το λάθος.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *