Είναι στο μυαλό μας συνεχώς η Ilvy Kokomo.
Είναι στο μυαλό μας συνεχώς το φιδίσιο κορμί (video)
22/09/2023
Δίψα για ζωή με σόλο σεξ.
Δίψα για ζωή και για σόλο σεξ από 12 θηλυκά (video)
23/09/2023
Είναι στο μυαλό μας συνεχώς η Ilvy Kokomo.
Είναι στο μυαλό μας συνεχώς το φιδίσιο κορμί (video)
22/09/2023
Δίψα για ζωή με σόλο σεξ.
Δίψα για ζωή και για σόλο σεξ από 12 θηλυκά (video)
23/09/2023

Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Λέχου γυμνές στο Λευκό Βιβλίο

Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Λέχου στο "Λευκό Βιβλίο".

Γυμνές μεν, αλλά μόνο για την Τέχνη, δε. Σούπερ καλλιτεχνική φωτογράφιση για την Κατερίνα Λέχου και τη Μαρία Σολωμού.
Το 2008 ο φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος εξέδωσε το «Λευκό Βιβλίο» του, το οποίο περιλαμβάνει 53 γνωστές γυναίκες από το χώρο της τέχνης, γυμνές σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
Οι δύο ηθοποιοί έδειξαν όσο μπορούσαν να αντέξουν και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Πάμε πρώτα στην Κατερίνα, η οποία όταν εκδόθηκε το βιβλίο, από τις εκδόσεις Καστανιώτης, ήταν 41 χρονών.
Δύο είναι οι φωτογραφίες της που φιλοξενούνται στο άλμπουμ. Σε αυτές, μας δείχνει τα εντυπωσιακά στήθια της, τα χυτά, μακριά της πόδια και τον πισινό της. Καθόσον είναι πολύ ψηλή η γυναίκα, στα 1.83εκ.
Να θυμήσουμε εδώ, ότι η Κατερίνα είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Εχει κάνει επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και έχει ανεβάσει επίσης, με επιτυχία αρκετές παραστάσεις στο θέατρο.
Στην προσωπική της ζωή, δεν έχει απασχολήσει τα life style περιοδικά. Το 2007, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή Μάνο Στρατάκη. Το 2014, παντρεύτηκαν στη Πάτμο με κουμπάρους τους Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη.

Μαρία Σολωμού με τρεις φωτογραφίες

Η Μαρία φιλοξενείται στο άλμπουμ με τρεις φωτογραφίες. Στην πρώτη είναι ολόγυμνη και κάθεται οκλαδόν. Αισθησιακή φωτογραφία, αν και καθόλου αποκαλυπτική. Ολίγη γεύση από στήθος παίρνουμε και τους γυμνούς μηρούς της.
Στη δεύτερη φωτογραφία είναι πιο αποκαλυπτική. Φοράει ένα μαύρο φορεματάκι, το οποίο έχει σηκώσει μέχρι την κοιλιά της. Με αποτέλεσμα να μας δείχνει γκρο πλαν, τον τριχωτό, μελαχρινό… θάμνο της.
Στην τελευταία φωτογραφία φοράει μόνο το σουτιέν της, ενώ κρύβει επιμελώς τα επίμαχα σημεία. Είναι από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Τη χρονιά που κυκλοφόρησε το άλμπουμ, η Μαρία ήταν 34 χρονών.
Η σγουρομάλλα ηθοποιός έχει κάνει σειρές στην τηλεόραση που πήγαν πολύ καλά σε τηλεθέαση και έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις. Επίσης έχει παίξει και σε ταινίες στον κινηματογράφο.
Πάμε λοιπόν να δούμε τις δύο ηθοποιούς γυμνές. Την Κατερίνα Λέχου και τη Μαρία Σολωμού.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *