Η LeticiaWild σε θέλει για να περάσει μια άγρια νύχτα.
Σου υπόσχεται μια άγρια νύχτα με το κορμί της (video)
26/10/2023
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο το παίζει για πάρτη σου.
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο ξεσαλώνει με σόλο σεξ (video)
28/10/2023
Η LeticiaWild σε θέλει για να περάσει μια άγρια νύχτα.
Σου υπόσχεται μια άγρια νύχτα με το κορμί της (video)
26/10/2023
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο το παίζει για πάρτη σου.
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο ξεσαλώνει με σόλο σεξ (video)
28/10/2023

Μαρία Ιωαννίδου: Γυμνή στο Playboy στα 50 της χρόνια

Μαρία Ιωαννίδου: Ολόγυμνη στο Playboy.

Ηταν Οκτώβριος του 1992 όταν το ελληνικό Playboy φιλοξένησε γυμνή στις σελίδες του, την 50χρονη Μαρία Ιωαννίδου.
Η Ελληνίδα ηθοποιός ποτέ δεν εμφανίστηκε γυμνή στην μεγάλη ή στην μικρή οθόνη, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Η πιο τολμηρή ταινία που γύρισε, με σοφτ – σεξ σκηνές, ήταν το «Σεξομανία» του 1974, παραγωγής του Τζέιμς Πάρις.
Αλλά μόλις έκλεισε μισό αιώνα ζωής, το πήρε απόφαση να αποκαλυφθεί στο κοινό. Το οποίο απόλαυσε το γυμνό κορμί της στον κήπο μιας βίλας, με μόνο αξεσουάρ μια στρογγυλή πολυθρόνα.
Τι μας έδειξε στο Playboy; Κυρίως τα αξιοχούφτωτα στήθια της. Μεγάλα και σε απόλυτη αρμονία με το κορμί της. Είδαμε και τον πισινό της, αλλά φορούσε μικροσκοπικά στρινγκάκια. Ο τίτλος στο εξώφυλλο ήταν «Και ο θεός έπλασε τη Μαρία».
Η 80χρνη, σήμερα, χορεύτρια, όπως έχει πει στο παρελθόν, έπεσε θύμα απατεώνων. Με αποτέλεσμα να χάσει τα πάντα και να πνιγεί στα χρέη. Πολύ πρόσφατα σε συνέντευξή της, μίλησε για την κατάστασή της.

Μαρία Ιωαννίδου: Είμαι φτωχή

Οπως είπε στις τηλεοπτικές κάμερες, «Τα ‘χω χάσει όλα, είμαι μία φτωχιά. Εχω, βέβαια για να φάω. Ενα πιάτο φασόλια το τρώω». Αποκάλυψε επίσης, γιατί στο άμεσο μέλλον πρέπει… να τα βάψει μαύρα!
«Εβγαλα ένα βιβλίο και θα γίνει σίριαλ και θα έχω και εγώ συμμετοχή. Οπότε αυτή η συμμετοχή επειδή θα κάνω την μαμά μου ας πούμε, είναι μελαχρινή. Οπότε αναγκαστικά μπορεί να τα βάψω μαύρα. Είναι βιωματικό, είναι η ζωή μου βασικά».
Μίλησε επίσης για τον έρωτα και τι ρόλο παίζει στη ζωή της. «Ο έρωτας και το φλερτ παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Αμα με αφήνει ο σύντροφός μου, φλερτάρω. Καλό είναι να μην με δει να φλερτάρω με άλλον», είπε.
Η Μαρία εκτός από καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Βαγγέλη Σειληνό, πορεύτηκε μαζί του και στη ζωή. Ο γάμος τους, όμως, κράτησε μόνο ένα χρόνο. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον Φρέντι Γερμανό και κράτησε μέχρι τον θάνατό του.
Να δούμε λοιπόν όλες τις φωτογραφίες με τη γυμνή Μαρία Ιωαννίδου.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *