Λοιπόν μάσκες παντού για να είμαστε safe.
Φοράμε μάσκες παντού, ακόμα και στο σεξ! (video)
02/01/2024
Δεν κάνει ποτέ στάση εργασίας η KammyJoe.
Δεν κάνει ποτέ στάση εργασίας γιατί σε έχει ανάγκη (video)
03/01/2024
Λοιπόν μάσκες παντού για να είμαστε safe.
Φοράμε μάσκες παντού, ακόμα και στο σεξ! (video)
02/01/2024
Δεν κάνει ποτέ στάση εργασίας η KammyJoe.
Δεν κάνει ποτέ στάση εργασίας γιατί σε έχει ανάγκη (video)
03/01/2024

Μαρία Βελλή: one and only baby στο Playboy

Η Μαρία Βελλή είναι το one and only baby .

Μία γυναίκα η οποία συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τους γύρισε την πλάτη. Ας ήταν το one and only baby.
Πρόκειται για τη Μαρία Βελλή, την ξανθιά γυναικάρα, η οποία είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό, μέσα από ένα ριάλιτι. Ηταν το «Survivor 2», το οποίο προβλήθηκε από το Mega. Τα γυρίσματα έγιναν στη Μαλαισία και οι 18 παίκτες διεκδικούσαν 200.000 ευρώ, ως έπαθλο.
Ομως η Μαρία, η οποία είχε κάνει κάποια βήματα στο τραγούδι, άντεξε μόνο λίγες ημέρες διαμονής στο νησί. Πολύ σύντομα επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει τις συνθήκες διαβίωσης.
Μετά την περιπέτεια αυτή, ήρθε η συμμετοχή της στον διαγωνισμό Playmate. Μια απόλυτα πετυχημένη συμμετοχή, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οπως, δε, ήταν φυσικό, ήρθε και η γυμνή φωτογράφιση στο PLAYBOY.
Ητανε Νοέμβριος του 2004, όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό που φιλοξενούσε το ξανθό κορμί. Οι φωτογραφίες έγιναν σε εξωτερικό χώρο, από τον Δημήτρη Ντελή και οι πόζες ήταν πλήρως αισθησιακές.

Το one and only baby και το σεξ

Ο τίτλος της φωτογράφισης ήταν «Μαρία Βελλή: Η σούπερ σταρ σε ηδονικές δονήσεις». Στο σετ είδαμε τα μεγάλα και σφριγηλά στήθια της, με τις ολοστρόγγυλες ρώγες. Οπως και τον σμιλεμένο πισινό της. Τον… θάμνο της τον κάλυπτε είτε τα πόδια, είτε με τα χέρια.
Δύο ήταν οι ατάκες που είπε στο περιοδικό, σε σχέση με το σεξ. Η πρώτη, «Στο σεξ μου αρέσει να μου μιλάει βρόμικα, αλλά αν με χτυπήσει, θα σηκωθώ να φύγω». Η δεύτερη, «Για να πέσω στο κρεβάτι πρέπει να μου ερεθίσει το μυαλό. Για να με κρατήσει πρέπει να θέλει συνέχεια σεξ».
Υστερα από τη φωτογράφιση, ήρθε και πάλι το τραγούδι και το ανέβασμα στις πίστες. Είχε συμμετοχή σε σχήματα με τον Γιάννη Πλούταρχο, με την Πέγκυ Ζήνα αλλά και στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή.
Ομως, όλο αυτό δεν κράτησε πολύ. H ζωή της άλλαξε ριζικά, λίγο μετά τα 25 της χρόνια. Εμεινε έγκυος από τον σύντροφό της, αλλά η σχέση δεν προχώρησε. Οπότε η Μαρία τα παράτησε όλα για να αφοσιωθεί με το μεγάλωμα του γιου της.
Να θυμηθούμε, λοιπόν αυτό το one and only baby.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *