Ναι μπορούμε να κουτουπώσουμε μια Lacey.
Ναι μπορούμε να απαυτώσουμε μια Χαβανέζα (video)
23/07/2023
Με βυζάρες καταπολεμούμε την Covid Eris.
Covid Eris: Τα μασκοφόρικα είναι εδώ, γυμνά (video)
14/08/2023
Ναι μπορούμε να κουτουπώσουμε μια Lacey.
Ναι μπορούμε να απαυτώσουμε μια Χαβανέζα (video)
23/07/2023
Με βυζάρες καταπολεμούμε την Covid Eris.
Covid Eris: Τα μασκοφόρικα είναι εδώ, γυμνά (video)
14/08/2023

Κοντό καρέ μαλλί και δυο μεγάλα στήθια (video)

Η Sabrina Nichole με το κοντό καρέ μαλλί.

Αυτό είναι. Να βρεις μια τέτοια γυναίκα και να της πεις: «Κούκλα μου πάρε ότι έχω και δεν έχω». Μια γυναίκα με κοντό καρέ μαλλί και δυο βυζάρες.
Καθόσον, όπως λέει κι’ ο Γιάννης Πάριος: Αξίζει να καταστραφείς και ως τον θάνατο να πας, για μια γυναίκα που αγαπάς. Μάλιστα κύριε. Να στα φάει όλα. Να σε αφήσει στον άσο. Κι’ ας κοιμάσαι μετά σε μια βάρκα στο Τουρκολίμανο.
Θα μου πεις, ναι, αλλά αν πεθάνεις; Και; Ολοι θα φύγουμε από τον μάταιο, τούτο, κόσμο. Και όπως συμβαίνει κάθε μέρα, άλλος πάει από καρδιά, άλλος πάει από συκώτι, όλοι τέλος πάντων, από κάτι πάνε. Ε! Εμείς, ας πάμε από γυναίκα. Να το φχαριστηθούμε κι’ όλας. Να έχουμε ταξιδέψει σε αδιάβατα μονοπάτια της ηδονής. Να το έχουμε γλεντήσει. Καθόσον τι ωραιότερο υπάρχει στη ζωή, εκτός από τη γυναίκα;
Κι’ όχι όποια κι’ όποια γυναίκα… Μιλάμε για μια λάγνα γυναικάρα με καμπύλες και με δυο μεγάλες βυζάρες. Στρογγυλές και στητές, γεμάτες «καυτή» σάρκα. Να τις χουφτώνεις, να τις ζουλάς, να τις πηδάς (μετά συγχωρήσεως).

Κοντό καρέ και στρογγυλά καπούλια

Είναι η Sabrina Nichole, που όταν ήταν μικρή, δεχόταν μπούλινγκ από τους συμμαθητές της για τα μεγάλα στήθια της. Πόσο χαζά και άμυαλα είναι τα παιδιά. Να δω τώρα τι θα λένε που θα βλέπουν τα βίντεό της (THISYEARSMODELS).
Η 28χρονη Αμερικανίδα, όταν έβγαλε έξω τα βυζιά της, έγινε χαμός. Τα λάτρεψαν τα αρσενικά σε όλη τη globoσφαιρα. Και όχι μόνον αυτά. Διότι αν σου γυρίσει την πλάτη, παθαίνεις με τα σφιχτά, στρογγυλά καπούλια της.
Ξεκίνησε να δουλεύει σαν μοντέλο. Εκανε φωτογραφίσεις με εσώρουχα και μπικίνι. Στα 19 της, όμως, αποφάσισε να μπει στη βιομηχανία ενηλίκων και έγινε πορνοστάρ. Οι ακόλουθοί της στο Instagram εκτοξεύτηκαν στις 650.000!
Είναι σοφιστικέ, είναι κορμάρα. Γι’ αυτό σου λέω. Σκέψου τα εγκόσμια, απόλαυσέ τα και αν τα εγκαταλείψεις… Τουλάχιστον θα έχεις ευχαριστηθεί μια γυναικάρα, με κοντό καρέ μαλλί και τις σφιχτές καμπύλες της.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *