Η Niemira, η άτακτη καθηγήτρια.
Ατακτη καθηγήτρια βάζει φωτιά στην πισίνα (video)
11/09/2023
Αχ κουνελάκι που αγκαλιάζεις τη Ζέτα Θεοδωροπούλου
Αχ κουνελάκι που σεργιανάς στο κορμί της Ζέτας Θεοδωροπούλου
13/09/2023
Η Niemira, η άτακτη καθηγήτρια.
Ατακτη καθηγήτρια βάζει φωτιά στην πισίνα (video)
11/09/2023
Αχ κουνελάκι που αγκαλιάζεις τη Ζέτα Θεοδωροπούλου
Αχ κουνελάκι που σεργιανάς στο κορμί της Ζέτας Θεοδωροπούλου
13/09/2023

Καλό μου παιδί, όλα σε… άρες τα έχεις!

Καλό μου παιδί Alejandra γιατί μας αναστατώνεις;

Δεν είναι ανάγκη να δεις τσόντες για να φτιαχτείς. Ενας καλλιτέχνης και ένα μοντέλο φτάνουν για να πεις «Τι μου κάνεις καλό μου παιδί…».
Ο καλλιτέχνης είναι ο επαγγελματίας φωτογράφος Kesler Tran, που ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες. Δουλεύει κυρίως στο χώρο της μόδας και στα μαγιό. Που και που όμως, κάνει και κανένα γυμνό, με διάσημα μοντέλα και μη.
Το μοντέλο δεν είναι άλλο από τη διάσημη λατίνα, Alejandra Guilmant. Αυτή η γυναικάρα, η προικισμένη από τις Μοίρες με πλούσιες καμπύλες, σφιχτές. Που δεν διστάζει κατά καιρούς να τις αποκαλύπτει και να τρελαίνει τη globoσφαιρα.
Εμπλεοι ενθουσιασμού περιμένουμε να τη δούμε γυμνή και να χορτάσουμε τα κάλλη της. Γιατί όντως είναι χορταστική. Ολα σε… άρες της τα έδωσε η πλάση. Χειλάρες, βυζάρες, καπουλάρες, μπουτάρες…. Τρέλα.
Τη βλέπουμε στο σετ, πασαλειμμένη με λάδια, με γράσο, να κυλιέται, να αγκαλιάζει τα κλαδιά και τον κορμό του δέντρου. Και τέλος να ξεπλένεται με το λάστιχο για να έχουμε μια πιο καθαρή θέα. Αισθησιακότατη.

Καλό μου παιδί τι ζημιές μας κάνεις!

Φοβερά στήθια, μεγάλα και στρογγυλά. Υπέροχος πισινός, μεγάλος και στρογγυλός και αυτός. Μπούτια γεμισμένα με όση σάρκα πρέπει να έχουν. Με έκφραση που αποπνέει την υπέρτατη λαγνεία.
Εχει ύψος 1.75 και οι φίλοι και συνεργάτες της, τη φωνάζουν Ale. Γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του σωτήριου έτους 1993, στην Πόλη του Μεξικού. Εχει γαλλικές, σουηδικές και ισπανικές ρίζες από τους γονείς της.
Μόλις έγινε 18 χρονών, αποφάσισε να μην κάνει σπουδές, αλλά να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μόντελινγκ. Κάνει μεγάλη καριέρα με καμπάνιες σε μεγάλες εταιρείες και περιοδικά. Επίσης έχει φωτογραφηθεί για την 6η επέτειο του Playboy με την Kate Moss.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά βίντεο. Παράλληλα έχει μπει στον χώρο της υποκριτικής από το 2013 και συμμετέχει σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Είναι να θαυμάζεις την καυτή λατίνα με τις τέλειες αναλογίες στο κορμί της και να της λες: «Γιατί με αναστατώνεις καλό μου παιδί;».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *