Χαμηλά, χαμηλά θέλει το φιλί η Sophy Angel.
Θέλει να νιώσει το φιλί εκεί που καίγεται πολύ (video)
01/11/2023
Οτι ζητήσεις από την Cherie Noel δεν θα σου πει ποτέ το όχι.
Ζουμερές καμπύλες που δεν θα σου πουν ποτέ το όχι (video)
02/11/2023
Χαμηλά, χαμηλά θέλει το φιλί η Sophy Angel.
Θέλει να νιώσει το φιλί εκεί που καίγεται πολύ (video)
01/11/2023
Οτι ζητήσεις από την Cherie Noel δεν θα σου πει ποτέ το όχι.
Ζουμερές καμπύλες που δεν θα σου πουν ποτέ το όχι (video)
02/11/2023

Καλό μήνα Νοέμβριο με μια φλογερή, ψηλή Σέρβα (video)

Καλό μήνα Νοέμβριο με την Candice Demellza.

Με το καλό να μας μπει, με το καλό και να μας βγει. Για τις επόμενες 30 μερούλες να ευχηθούμε: Καλό μήνα Νοέμβριο.
Είναι ο μήνας που χαλάει ο καιρός. Σύμφωνα με τον λαό, τα κρύα που έρχονται τα «μηνάει» η γιορτή του αγίου Μηνά, στις 11 Νοεμβρίου, ενώ στη γιορτή του αγίου Αντρέα, στις 30 Νοεμβρίου, το κρύο «αντριεύει».
Μακάρι να μας λυπηθεί και να μην μας κάνει τσουχτερά κρύα. Θα το δαγκώσουμε κανονικά, αν έχει κωλόκαιρο. Δεν ξέρω. Εχεις κανά ευρούλι να βάλεις λίγο πετρέλαιο; Λίγο αέριο; Να πάρεις καμιά μπουκάλα; Κανά ξύλο ν’ ανάψεις το μαγκάλι;
Ρε που μας καταντήσανε! Να πρέπει να επιλέξουμε αν θα τα κακαρώσουμε από την πείνα ή από το κρύο. Αλλά εμείς θα αντέξουμε γιατί ξέρουμε το μυστικό. Θα αναφωνήσωμεν: Κι αν γύρω αστράφτει και βροντά, εμάς δε μας νοιάζει.
Βρέξε Θεέ μου όσο θες, μήπως δεν έβρεχες και χτες, εμάς δε μας πειράζει. Καθόσον θα ψάξουμε να βρούμε μια φλογερή κορμάρα, θα χωθούμε κάτω από το πάπλωμα και θα παράξουμε θερμότητα διά της… τριβής.

Καλό μήνα Νοέμβριο με καστανόξανθες μπούκλες

Δεν χρειάζεται, δε, να ψάξουμε και πολύ. Εδώ δίπλα την έχουμε τη γειτονοπούλα. Τη λένε Candice Demellza και μένει εδώ πιο πάνω. Στη Σερβία. Στα 26 της χρόνια είναι πάνω στα ντουζένια της. Φωτιά και λάβρα.
Είναι λεπτεπίλεπτο κορμί. Μοντελίσιο και με μακριά πόδια στο 1.70 σταμάτησε να ψηλώνει). Της αρέσει να πετάει τα εσώρουχά της, να κυλιέται στο κρεβάτι και να βγάζει τα μάτια της. Είτε με αρσενικά, είτε με θυληκά.
Τη βλέπουμε εδώ (στο video από το ALSSCAN) να πέφτει στα τέσσερα, να τραβάει τα κωλομάγουλά της για να δούμε την τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα καπούλια. Ωραίος, στρογγυλός κώλος. Λαχταριστός.
Μετά ξαπλώνει ανάσκελα για να δούμε τα μικρά στήθια. Ανοίγει και τα λεπτά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια και φαίνεται η ροζ τρυπούλα της, την οποία θέλει να της… γαργαλάνε συνέχεια.
Τι λές; Θα το αντέξουμε το κρύο; Με ένα τέτοιο κορμί, μάλλον. Οπότε θα ευχηθούμε: Καλό μήνα Νοέμβριο.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *