Η Cassy Rocher με τις ποδάρες της.
«Κλείσε τα μάτια και λεηλάτησε το κορμί μου» (video)
03/04/2023
Αμάρτησε με τη ReyaDaze
«Αμάρτησε μαζί μου και έλα να πιεις τους χυμούς μου» (video)
12/06/2023
Η Cassy Rocher με τις ποδάρες της.
«Κλείσε τα μάτια και λεηλάτησε το κορμί μου» (video)
03/04/2023
Αμάρτησε με τη ReyaDaze
«Αμάρτησε μαζί μου και έλα να πιεις τους χυμούς μου» (video)
12/06/2023

«Κάνε μου λιγάκι μμμ και χούφτωσε τα μεγάλα βυζιά μου» (video)

Η LillyHarley σου λέει, κάνε μου λιγάκι μμμ.

Το θυμάσαι εκείνο το τραγουδάκι της Amanda Lear, που το είπε στα ελληνικά ο Γιώργος Μαρίνος; Λέω για το «Κάνε μου λιγάκι μμμ».
Γεμάτο σεξουαλικά υπονοούμενα. Ελεγε: Αφού το θέλουμε κι οι δυο, Γιατί να χάνουμε καιρό, Εγώ τουλάχιστον να περιμένω, Δεν μπορώ, Και στοίχημα σου βάζω, Πως έτσι όπως βράζω, Αυτή η ιστορία αν αρχίσει, Δεν πρόκειται να σβήσει.
Εμείς εδώ τα λέμε λίγο πιο… χύμα τα πράγματα. Με άλλη γλώσσα. Και τα δείχνουμε όλα. Οσα θέλουν να μας δείξουν τα θηλυκά. Είτε είναι επαγγελματίες, είτε είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας.
Οπως αυτό εδώ το φιλήδονο webcam girl. Με το λυγερό κορμί, το πρόστυχο βλέμμα, που ανοίγει την πόρτα της κάμαράς του για να ξεγυμνωθεί. Και να σε φτιάξει, να φαντασιωθείς τι θα ήθελες να κάνεις με τα απόκρυφά του.
Είναι η LillyHarley (ΕΔΩ), η οποία λέει πως είναι θεότρελη. Και φλογερή. Δεν κάνει τίποτε άλλο, όλη την ημέρα, από το να προσπαθεί να δώσει χαρά στα αρσενικά. Χαρά ανάμεσα στα σκέλια τους.

«Κάνε μου λιγάκι μμμ και πες μου τι θες να σου κάνω»

Γι’ αυτό, αν μπεις στο δωμάτιό της θα σου ζητήσει να της πεις τι θέλεις να σου κάνει. Οπως κάνει στο βίντεο που βλέπεις. Οπου ακούγεται μια ανδρική φωνή να της δίνει οδηγίες. Δεν θα καταλάβεις, όμως, καθόσον είναι μάλλον ρώσικη η γλώσσα.
Λέει πως κάνει τα πάντα, λατρεύει, όμως, τα αρσενικά που έχουν φαντασία και τα προκαλεί να της ζητήσουν καινούργια πράγματα. Στα 31 της χρόνια, παρά την εμπιρία που έχει, θέλει ν μάθει τα πάντα γύρω από το σεξ.
Λατρεύει να κάνει στριπτίζ, όπως εδώ που βγάζει τα κόκκινα εσώρουχά της. Θέλει να σε ακούει να της λες πόσο γουστάρεις το λεπτό της κορμί. Και πόσο πολύ ερεθίζεσαι με τις μεγάλες, τις στρογγυλές βυζάρες της.
Της αρέσει επίσης να σε ακούει τι θες να κάνεις με τα σφιχτά καπούλια της. Με τον πεταχτό κώλο της. Θέλει να σου λέει: Κάνε μου λιγάκι μμμ και έλα να με γλεντήσεις.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *