Τι ζούμε ρε με το Titty Drop.
Τι ζούμε ρε! Ο… χορός των βυζιών από 12 θηλυκά (video)
10/07/2023
Η θερμοκρασία τώρα ανεβαίνει με τη Hayden
Η θερμοκρασία τώρα στο κόκκινο με τη γυμνή Ινδιάνα (video)
13/07/2023
Τι ζούμε ρε με το Titty Drop.
Τι ζούμε ρε! Ο… χορός των βυζιών από 12 θηλυκά (video)
10/07/2023
Η θερμοκρασία τώρα ανεβαίνει με τη Hayden
Η θερμοκρασία τώρα στο κόκκινο με τη γυμνή Ινδιάνα (video)
13/07/2023

Θα γίνει το απόλυτο παιχνίδι της ηδονής (video)

Η Krystal Boyd θέλει να γίνει το απόλυτο παιχνίδι σου

Τι ονειρεύεσαι; Ασε θα σου πω εγώ. Να ξαπλώσεις δίπλα σε ένα κορμάκι, που θα θέλει να γίνει το απόλυτο παιχνίδι της ηδονής σου.
Ενα κορμάκι λεπτοκαμωμένο. Λεπτό. Χωρίς ίχνος περιττής σάρκας πάνω του. Να το φας ολόκληρο και να γλύψεις μέχρι και το τελευταίο κοκαλάκι.
Ενα κορμί με απαλό δέρμα, όπως αυτό της Krystal Boyd. Που μόλις την αγγίξεις παίρνει… φωτιά. Και σηκώνονται οι λιγοστές τριχούλες που έχει στα χέρια της, κάγκελο.
Η Ρωσιδούλα γεννήθηκε πριν από τριάντα περίπου χρόνια, έναν Απρίλιο. Στην παγωμένη Μόσχα. Και καθώς μεγάλωνε καταλάβαινε ότι έχει έντονη σεξουαλικότητα και πως το μόνο που την ικανοποιούσε, ήταν το σεξ.
Μόνο έτσι ηρεμούσε και μπορούσε να βρει γαλήνη στην ψυχή της. Ετσι, λοιπόν, μόλις έγινε 18 χρονών, αποφάσισε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα. Εγινε πορνοστάρ και στα στούντιο όπως το Club Seventeen, έτριβαν τα χέρια τους.
Το ξανθό το θηλυκό με τα ματάκια του τα μπλε, ξεκίνησε να γυρίζει σκηνές από το 2011. Και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Θεωρεί πως το σεξ τρέφει το κορμί του και γι’ αυτό δεν διστάζει να κάνει τα πάντα όλα.

Το απόλυτο παιχνίδι της είναι το σόλο σεξ

Η καλύτερη στιγμή της, όμως, είναι όταν κάνει σόλο σεξ. Ξεκινάει χαϊδεύοντας το κορμί της και ζουλώντας τα αξιοχούφτωτα, μικρά στήθια της. Αλλά και τις ρώγες της, που είναι πεταχτές και υπερευαίσθητες.
Μετά, το χέρι κατεβαίνει ανάμεσα στα μπουτάκια της για να χαϊδέψει τα δυο χειλάκια που βρίσκονται ανάμεσά τους και την κλειτορίδα της. Μέχρι που σιγά – σιγά, έρχεται ο πολύ έντονος οργασμός.
Εκείνο που θεωρεί πως είναι το ωραιότερο σημείο στο κορμί της, είναι ο πισινός της. Και συμφωνούμε μαζί της ότι είναι λαχταριστός και κρέμεται από τη μέση του, σαν άγουρο ροδάκινο έτοιμο να το δαγκώσεις.
Και του αρέσει πολύ να παίζεις με τον πισινό του. Θέλει να βάζεις μέσα του ότι βρεις και ότι θες. Της αρέσει να σου προσφέρει το κωλαράκι της, για να τον κάνεις το απόλυτο παιχνίδι σου.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *