Φοράει καλσόν με σχέδια και τα σκίζει.
«Φοράω καλσόν με σχέδια και θέλω να μου το σκίσεις» video)
15/12/2023
Γλείφει τα plus size βυζιά της.
Δεκατρία θηλυκά με plus size βυζόμπαλα (video)
16/12/2023
Φοράει καλσόν με σχέδια και τα σκίζει.
«Φοράω καλσόν με σχέδια και θέλω να μου το σκίσεις» video)
15/12/2023
Γλείφει τα plus size βυζιά της.
Δεκατρία θηλυκά με plus size βυζόμπαλα (video)
16/12/2023

«Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα πόδια μου»

Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα καπούλια του.

Θυμάσαι το φστ μπόινγκ στο τραγούδι που έλεγε ο Βουτσάς με το υπόλοιπο συγκρότημα στην ταινία «κάτι να καίει»;
Οχι μόνο φστ μπόινγκ θα λες, αλλά ούτε κι εγώ ξέρω τι άλλο, βλέποντας αυτό το θηλυκό της διπλανής πόρτας. Δένεται η γλώσσα σου κόμπος και σου κρέμεται σαν γραβάτα, βλέποντας την ολόγυμνη κορμάρα της.
Οσο, δε, σκέφτεσαι πως δεν είναι επαγγελματίας, σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Μόνο αυτόν τον λογαριασμό έχει και κανέναν άλλο σε καμία πλατφόρμα, από εκείνες που πρέπει να πληρώσεις λεφτά για να κάνεις μπανιστήρι.
Αλλωστε, η Irish_hiccup, το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιήσει το βίτσιο της. Καθώς, είναι μια φανατική επιδειξιομανής. Ανεβάζει φωτογραφίες της ολόγυμνη, ή με σέξι εσώρουχα. Σου ζητάει να της γράφεις ότι σκέφτεσαι όταν βλέπεις τα απόκρυφά της.
Αλλά όχι λόγια αθώα, όπως «έχεις ωραία βυζιά». Το ξέρει πως έχει λαχταριστές βυζάρες. Θέλει να της γράφεις πως θες να τα πηδήξεις σαν τρελός. Να της λες πως θέλεις να τελειώνεις πάνω τους.

Θα βρεις κάτι να καίει ανάμεσα στα καπούλια του

Αλλωστε, προστυχιές γράφει και εκείνη, σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει. Οπως σε αυτές τις selfies, στις οποίες είναι στα τέσσερα και λέει: «Χούφτωσέ με και γέμισε τη… χαράδρα μου»! Εκπληκτικός κώλος.
Αυτό που την ανάβει περισσότερο, είναι να της γράφεις πως τον έπαιξες για πάρτη της. Οταν ένας fan της έγραψε πως τύπωσε τις φωτογραφίες της κι τέλειωσε πάνω τους, του έγραψε: Μόλις τέλειωσα κι εγώ.
Ζητάει, επίσης, να τη γεμίζεις φαντασιώσεις. Να της λες πως θα την πάρεις. Ανάσκελα, μπρούμυτα… Να της λες που θα την πάρεις. Στο τραπέζι, στην καρέκλα, στο αυτοκίνητο (το αγαπημένο της)…
Επίσης, γεμίζει από υγρά, γίνεται μούσκεμα, όταν της λες τι θα κάνεις με τη γλώσσα σου στα παχιά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια της. Επίσης σου αποκαλύπτει ένα μυστικό για τις συμπατριώτισσές της.
Οπως λέει, «Ολες οι Ιρλανδές είναι από τις ωραιότερες στον κόσμο, καθώς έχουν ένα μεγάλο προσόν. Αδύνατες, κανονικές, παχουλές, όλες τους έχουν μεγάλα στήθια». Και πως όλες τις Ιρλανδές αν τις ψάξεις χαμηλά, θα βρεις κάτι να καίει.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *