Julie Ambrose: Μια κομπιουτερού σε κάνει να λες life is beautiful.
The life is beautiful με δυο λαχταριστά βυζιά (video)
22/12/2024
Οι Ουκρανές, Mia T και Samera (η μελαχρινή) που κάνουν λεσβιακά παιχνιδάκια κοντά στο δέντρο.
Καλά Χριστούγεννα με jingle bells και Big-O (video)
24/12/2024
Julie Ambrose: Μια κομπιουτερού σε κάνει να λες life is beautiful.
The life is beautiful με δυο λαχταριστά βυζιά (video)
22/12/2024
Οι Ουκρανές, Mia T και Samera (η μελαχρινή) που κάνουν λεσβιακά παιχνιδάκια κοντά στο δέντρο.
Καλά Χριστούγεννα με jingle bells και Big-O (video)
24/12/2024

«Θέλω all eyes on me και στα βυζιά μου» (video)

ImPrincessJasmin: «Δείτε με ολόγυμνη γιατί θέλω all eyes on me».

Τα θηλυκά κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή και σκέφτονται μόνο ένα πράγμα: «Πως θα τραβήξω all eyes on me».
Μάλιστα δεν κωλώνουν πουθενά ώστε να πετύχουν τον σκοπό τους. Φοράνε μπλούζες με αβυσσαλέο ντεκολτέ, σφιχτά κολάν που τονίζουν τα καπούλια τους, σκιστές φούστες και δείχνουν τα μπούτια τους, see through και φαίνεται αν φοράνε ή όχι από κάτω.
Υπάρχουν και πιο προχωρημένα θηλυκά και πολύ τολμηρά, που ανοίγουν λογαριασμό στις πλατφόρμες, όπου ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες με το κορμί τους ολόγυμνο και ανταλλάσσουν σχόλια με όσους τα ακολουθούν.
Αυτά είναι τα θηλυκά της διπλανής πόρτας, όπως η ImPrincessJasmin (βρες τη με ένα κλικ ΕΔΩ) η οποία είναι… μόνιμος κάτοικος Reddit. Καθώς δεν έχει πουθενά αλλού λογαριασμός, γιατί δεν το κάνει για τα λεφτά.
Διότι το βίτσιο της είναι άλλο. Αυτή η γυναίκα ξέρει πως έχει ένα προικισμένο κορμί με πλούσιες καμπύλες και το μόνο που θέλει είναι να το χαλβαδιάζουν τα αρσενικά, να τον παίζουν και να της λένε πως τέλειωσαν για πάρτη της.

«Δείτε με ολόγυμνη γιατί θέλω all eyes on me»

Αν τη δεις έξω δεν σου δίνει την εντύπωση πως μόλις γυρίσει σπίτι της γίνεται μια πρόστυχη γυναίκα. Η οποία ανοίγει την κάμερα, γδύνεται, τραβάει προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο και τα ανεβάζει στη σελίδα της και αρχίζει το πανηγύρι.
Αρχίζουν και της λένε πως φαντάζονται ότι χουφτώνουν τα βυζιά της, πως τα ρουφάνε και αφήνουν το σημάδι τους πάνω τους. Οτι παίρνουν στο στόμα τους τις φουσκωμένες ρώγες και τις γλείφουν μέχρι να τελειώσει.
Ετσι καυλώνει απίστευτα, γίνεται ακόμα πιο προχώ και λέει στα αρσενικά πως θέλει να τα πάρει μέσα στον ζουμερό και σφιχτό κώλο της. Αλλά και μέσα στα σαρκώδη και ξυρισμένα χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες της.
Επίσης δείχνει την παχιά γλώσσα της, σκορπάει ρίγη ηδονής στη globoσφαιρα και ικανοποιείται σκεφτόμενη ότι, «τραβάω all eyes on me».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *