IssaSmith: Το pussy licking είναι η αδυναμία της.
«Με ένα καλό pussy licking μουσκεύω το κρεβάτι» (video)
03/03/2024
Evita Lima: Εγινε global star και για τα χείλια της (τα κάτω).
Εγινε global star για τα ασύμμετρα βυζιά του (video)
05/03/2024
IssaSmith: Το pussy licking είναι η αδυναμία της.
«Με ένα καλό pussy licking μουσκεύω το κρεβάτι» (video)
03/03/2024
Evita Lima: Εγινε global star και για τα χείλια της (τα κάτω).
Εγινε global star για τα ασύμμετρα βυζιά του (video)
05/03/2024

Θέλει να κάνεις push ups στις ζουμερές καμπύλες της (video)

Terri Lou: Να κάνεις push ups στα μεγάλα καπούλια της.

Αντί να χτυπιέσαι στα γυμναστήρια, σου έχω μια άλλη λύση για να είσαι fit. Να βρεις μια γυναικάρα και να κάνεις πάνω της push ups.
Μάλιστα, να γίνεις εσύ personal trainer του εαυτού σου. Για να το ευχαριστηθείς. Να κάνεις μακροβούτια πάνω σε μια γυναίκα με ζουμερές καμπύλες. Να χουφτώνεις τα πιασίματά της και να τελειώνεις τη… γυμναστική με ασκήσεις επί κλίνης.
Τώρα θα μου πεις γιατί πρέπει ντε και καλά να βρεις μια παχουλούτσικη γυναίκα. Μα, για να πέφτεις στα μαλακά. Χτυπιέσαι που χτυπιέσαι, τουλάχιστον να πέφτεις πάνω στις μαλακές… επιφάνειές της. Στο αφράτο της κορμί.
Δηλαδή καταλαβαίνεις τι συναρπαστικές στιγμές πρόκειται να ζήσεις με μια γυναικάρα σαν την Terri Lou; Τι φοβερές καμπύλες έχει το κορμί της! Γεμάτες μαλακή σάρκα, να χαίρεσαι να χουφτώνεις τα «καυτά» τους ψαχνά.
Κοίταξέ την καλά την Αγγλίδα (εδώ στο NOTHINGBUTCYRVES). Κοίτα τις ματάρες της, που είναι έντονα βαμμένες για να της δίνουν μια άγρια ομορφιά. Τις χειλάρες της που είναι έτοιμες να σε ρουφήξουν. Στα τριάντα τρία της χρόνια, έχει πολλούς fans που γουστάρουν τη σάρκα της.

Να κάνεις push ups στα μεγάλα καπούλια της

Εκείνο που κατάλαβε όλα αυτά τα χρόνια που γδύνεται για να δείξει τα πάχη της, τα κάλλη της Είναι ένα. Το ότι τα αρσενικά τρελαίνονται για τις γυναίκες με μεγάλα κορμιά. Το πάθος της είναι η μαγειρική και το καλό φαγητό. Σε ποιότητα και ποσότητα.
Αν και είχε μεγάλα βυζιά, τα έκανε σιλικονάτα, ώστε να στέκονται στον κόρφο της όρθια και να είναι πάντα στρογγυλά. Κοίταξε πως έχουν τραβηχτεί οι ρώγες της. Οπως έχει πει οι fans της, ζητάνε να κάνει σκηνές και να παίζει με τις βυζάρες της.
Επίσης, ξέρει ότι έχει μεγάλα και στρογγυλά καπούλια. Γνωρίζει πως τα αρσενικά τρελαίνονται με τον λαχταριστό κώλο της. Λέει, δε, πως γι’ αυτό θέλει να πέφτει στα τέσσερα και να σε νιώθει να σπαρταράς μέσα στα καπούλια της.
Ακόμα λέει πως ερεθίζεται όταν χαϊδεύεις τη ζουμερή κοιλίτσα της και όταν της γραπώνεις τις μεστές μπουτάρες της. Γενικά, θέλει να είσαι πάνω της και να κάνεις push ups.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *