Σου μαθαίνει πως είναι ο έρωτας αλα ιταλικά.
«Ο έρωτας αλα ιταλικά θέλει ένα σκληρό μαρκούτσι» (video)
10/12/2023
Το θηλυκό της διπλανής πόρτας είναι ένα super baby.
Αυτό το super baby είναι ο Βυζούβιος (video)
11/12/2023
Σου μαθαίνει πως είναι ο έρωτας αλα ιταλικά.
«Ο έρωτας αλα ιταλικά θέλει ένα σκληρό μαρκούτσι» (video)
10/12/2023
Το θηλυκό της διπλανής πόρτας είναι ένα super baby.
Αυτό το super baby είναι ο Βυζούβιος (video)
11/12/2023

Θέλει με πολύ αγάπη να βουτάς στη σάρκα του (video)

Η Barbara Angel θέλει να της δείχνεις πολύ αγάπη.

Δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα μεγάλα κορμιά, αλλά για πολλά αρσενικά είναι φετίχ. Θέλουν να τα παίρνουν με πολύ αγάπη.
Πάντως, εδώ στο Bodies θα βλέπουμε όλες τις γυναίκες. Ανεξάρτητα με το μέγεθος που έχει το κορμί τους. Χωρίς να κάνουμε αρνητική κριτική. Είτε είναι αδύνατες, είτε είναι παχουλές. Γιατί πάνω απ’ όλα, εδώ αγαπάμε τη γυναίκα.
Πάμε πάλι στα μεγάλα κορμιά. Ας δούμε τι είπαν κάποιοι χρήστες του Reddit, που πήγαν με γυναίκες με παραπάνω κιλά: Ανώνυμος: «Τρομερή εμπειρία. Είχε μαλακή σάρκα, κουνιόταν πέρα – δώθε, τη ζούλαγα συνέχεια. Ηταν πολύ όμορφα».
Ο CaptainUltimate28: «Το επιβεβαιώνω. Τα παχουλά κορίτσια είναι εκρηκτικά στο κρεβάτι». Ο possibly god??: «Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά η Big Bertha, η πόρνη που μένει απέναντί μου, έχει και 10 πελάτες την ημέρα. Αρα, θα αξίζει».
Η trashlikeyourmom: «Δεν μου αρέσει να είμαι από πάνω, αλλά ο φίλος μου το φχαριστιέται. Παρά τα κιλά μου τον καβαλάω, χωρίς πρόβλημα». Ο RealFoxD: «Η εεμπειρία μου λέει, πως τα παχουλά κορίτσια, παίρνουν τις καλύτερες πίπες».

Κάνει σόλο σεξ με πολύ αγάπη

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να ακούσουμε άλλους. Περνάμε κατ’ ευθείαν στο ψητό. Να δούμε μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά, να γδύνεται και να κάνει σόλο σεξ. Μάλιστα, δε, με μία sex machine (της την παραχώρησε το SCORELAND).
Εχει πολλά πιασίματα στο κορμί της η Barbara Angel. Να χορταίνεις να χουφτώνεις σάρκα. Στον κόρφο της κρέμονται κάτι βυζάρες μεγάλες και βαριές με πολύ μεγάλες ρώγες. Τη βλέπουμε να τα γλείφει και να τα ρουφάει.
Τι καπούλια είναι αυτά; Μεγάλος, φαρδύς ο κώλος της, σε ζαλίζει με τα κουνήματά του. Αλλά και τα χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες, παχουλά είναι. Χάνεται μέσα τους το sex toy που είναι βιδωμένο στη μηχανή.
Η 33χρονη Τσέχα λέει πως οι ΒΒW είναι πολύ θερμές γυναίκες. Πως, όπως και εκείνη, δεν έχουν πρόβλημα αν τις παίρνεις τρυφερά ή άγρια. Αρκεί να τους δείχνεις πολύ αγάπη.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *