Η Κατερίνα Γερινοκολού με τα στήθια της.
Κατερίνα Γερονικολού: Τα στήθια της «Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού» (video)
18/07/2023
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο, φέρνει... βυζοθύελλα.
Βυζοθύελλα από ένα… θηλυκό θηριοτροφείο (video)
19/07/2023
Η Κατερίνα Γερινοκολού με τα στήθια της.
Κατερίνα Γερονικολού: Τα στήθια της «Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού» (video)
18/07/2023
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο, φέρνει... βυζοθύελλα.
Βυζοθύελλα από ένα… θηλυκό θηριοτροφείο (video)
19/07/2023

Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust (video)

Η Jane Birkin γυμνή στην ταινία Dust

Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή μια εμβληματική μορφή του κινηματογράφου και του τραγουδιού. Η Jane Birkin.
Αγγλίδα στην καταγωγή, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στο Παρίσι. Ηταν κόρη ενός διοικητή του Βασιλικού Ναυτικού και της ηθοποιού Judy Campbell. Η καριέρα της ξεκίνησε στα 17 της, όταν ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι.
Στον κινηματογράφο έκανε αρκετές γυμνές εμφανίσεις και εδώ θα τη δούμε στην ταινία «Dust», η οποία κυκλοφόρησε το 1985. Το φιλμ γυρίστηκε στην Ισπανία και ήταν μια Γαλλοβελγική συμπαραγωγή.
Πήρε μέρος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την Jane. Θεώρησαν ότι είχε κάνει την ωραιότερη ερμηνεία της χρονιάς. Αγνωστο, όμως, γιατί, δεν της έδωσαν κανένα βραβείο.
Στην ταινία εμφανίζεται σε μια σκηνή όπου βιάζεται στο πάτωμα. Και στη συνέχεια τη βλέπουμε να ακουμπάει σε έναν τοίχο, όπου μας δείχνει τα στήθια της και τον πισινό της. Οταν γυρίστηκε η ταινία, η Birkin ήταν 39 χρονών.

Ο μεγάλος έρωτας της Jane Birkin</h4?

Στα 19 της παντρεύτηκε τον John Barry, δημιουργών των σάουνταρκς του James Bond. Εμειναν μαζί τρία χρόνια, απέκτησαν μια κόρη (η οποία αργότερα αυτοκτόνησε) και μετά χώρισαν.
Ετσι πήγε στη Γαλλία για να παίξει σε μια ταινία με τον διάσημο τότε, Serge Gainsbourg. Ερωτεύθηκαν, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Απέκτησαν και μία κόρη.
Εμειναν μαζί 13 χρόνια και το ζευγάρι έγινε συνώνυμο της κοσμικής ζωής της πόλης. Οι εμφανίσεις τους τραβούσαν σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον του κοινού και κατ’ επέκταση των μέσων ενημέρωσης.
Στη συνέχεια έκανε αρκετές ταινίες και δισκογραφικά άλμπουμ. Συνολικά στην καριέρα της κυκλοφόρησε 14 άλμπουμ και πρωταγωνίστησε ή συμμετείχε σε 70 ταινίες μεγάλου μήκους.
Το 2021, σε ηλικία 74 ετών, είχα ανακοινώσει σειρά συναυλιών, οι οποίες, όμως δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Καθώς, εκείνη την υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε.
Εφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 2023. Η επίσημη αιτία θανάτου της Jane Birkin, ήταν καρδιακή ανακοπή.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *