Η Charli XCX επέλεξε να φορέσει ένα εντελώς διάφανο φόρεμα.
Charli XCX: Ολα στη φόρα!
13/01/2026
Maya Milano: Βυζάρες μόνο για sinners!
«Εϊ, sinners, παίξτε με τις βυζάρες μου» (video)
13/01/2026
Η Charli XCX επέλεξε να φορέσει ένα εντελώς διάφανο φόρεμα.
Charli XCX: Ολα στη φόρα!
13/01/2026
Maya Milano: Βυζάρες μόνο για sinners!
«Εϊ, sinners, παίξτε με τις βυζάρες μου» (video)
13/01/2026

Η black beauty με το λαδωμένο κορμί (video)

Lexi Slade: φαντασιώσου με μια black beauty!

Καιρό έχω να σου δείξω ένα εβένινο κορμί να σου κάνει νάζια και καπρίτσια, οπότε σήμερα, φαντασιώσου με μια black beauty!
Δεν ξέρω αν το έχεις μαράζι να απλώσεις τα χέρια σου πάνω σε μια μαύρη (όπως έλεγε ο Χατζηχρήστος στο «ο παράς κι’ ο φουκαράς»). Αν όμως, το έχεις, δες τη Lexi Slade να κάνει τα πικάντικα τσαλίμια της δίπλα στην πισίνα και να μένει ολόγυμνη.
Η Αμερικανίδα κουβαλά πάνω της κάτι αγνό και άγριο μαζί. Μια μαύρη καλλονή με βλέμμα που σε καρφώνει γιατί ξέρει κάθε σκέψη που έχεις κάνει και κάθε βρωμιά που θέλεις να της κάνεις. Είναι εκεί, απολύτως ελεύθερη, ανεξάρτητη και εκρηκτική.
Η Lexi εμφανίστηκε στα στούντιο (εδώ από το SCORELAND) το 2018 κει ένα χρόνο μετά τα παράτησε. Πρόσφατα, όμως, έκανε την επιστροφή της, ως ανεξάρτητη δημιουργός περιεχομένου. Καθώς όλα τα γυμνά της τα ανεβάζει πλέον στο Onlyfans.
Εδώ, δίπλα στην πισίνα, φοράει ένα ροζ μπικίνι που μετά βίας καλύπτει τα αμαρτωλά σημεία του κορμιού της. Τα κορδόνια γλιστράνε από τα δάχτυλά της και μένει γυμνή, ένα άγαλμα από σοκολατένια σάρκα, λαχταριστό, αψεγάδιαστο.

Εχει κορμί γεμάτο θηλυκότητα η black beauty

Τα φυσικά, μεγάλα βυζιά της, κρέμονται από τον κόρφο της και ακουμπάνε στο στομάχι. Σε κοιτάνε, σε εκλιπαρούν να χωθείς ανάμεσά τους. Είναι τα μαξιλάρια της αμαρτίας με ρώγες, σκούρες, που γεννούν φαντασιώσεις. Εχεις αγγίξει ποτέ τόσο μεγάλες ρώγες;
Το κορμί της είναι γυμνασμένο αλλά θηλυκό. Το μουνί της, τριμαρισμένο, με λίγες τριχούλες. Ο κώλος της, στρογγυλός και πεταχτός. Τραβάει τα καπούλια της για να δεις τη big black hole που κρύβει ανάμεσά τους. Είναι πρόκληση και πρόσκληση.
Κρατάει ένα μπουκάλι με αιθέριο έλαιο. Το ρίχνει στις βυζάρες της. Το απλώνει με τα χέρια της, αργά, ερωτικά. Το απλώνει στο μουνί της, στα καπούλια της, στα μπούτια της. Το φως χτυπά το κορμί της κι εκείνο γυαλίζει σαν μαύρο διαμάντι κάτω από τον ήλιο.
Το λάδι στάζει από τις ρώγες της, από τον λαιμό, από την πλάτη της και χάνεται ανάμεσα στα καπούλια της. Είναι μια γυναίκα που σε κάνει να νιώθεις, πως κάθε σταγόνα πάνω της έχει γεύση από αμαρτία. Και ακόμα δεν την έχεις αγγίξει, τη black beauty.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *