Η Bebe Cooper θα σου μάθει Αν υπάρχει παράδεισος.
Αν υπάρχει παράδεισος είναι στις ζουμερές καμπύλες της (video)
21/10/2023
Τσιτσιδώνονται τα θηλυκά και ο κόσμος τρελάθηκε.
Ο κόσμος τρελάθηκε με τα θηλυκά που τσιτσιδώνονται (video)
22/10/2023
Η Bebe Cooper θα σου μάθει Αν υπάρχει παράδεισος.
Αν υπάρχει παράδεισος είναι στις ζουμερές καμπύλες της (video)
21/10/2023
Τσιτσιδώνονται τα θηλυκά και ο κόσμος τρελάθηκε.
Ο κόσμος τρελάθηκε με τα θηλυκά που τσιτσιδώνονται (video)
22/10/2023

Η ολόγυμνη ρωσιδούλα στον καναπέ είναι η απόλυτη αμαρτία

Με την Alexandra Chaschina θέλεις να ζήσεις την απόλυτη αμαρτία.

Είναι μερικά θηλυκά, που τα βλέπεις, κολλάς μαζί τους και θέλεις να κάνεις με το κορμί τους, την απόλυτη αμαρτία.
Ας σου κλείσουν από τώρα… καζάνι στην κόλαση. Και τι έγινε δηλαδή; Εφ’ όσον ήρθες σε αυτόν τον κόσμο τι θα κάνεις; Θα γίνεις καλόγερος; Θα βλέπεις τα θηλυκά να σε τριγυρίζουν κι’ εσύ θα μένεις αγνός;
Επτά είναι τα θανάσιμα αμαρτήματα, αλλά τουλάχιστον δύο από αυτά θα τα διαπράξεις. Δεν πάνε να ‘ρθουνε μετά οι δαιμόνοι και να σε τριβελίζουν… Ας σε περιμένουν στην κόλαση με τα κέρατά τους και τις τρίαινές τους.
Οσο εσύ θα ζεις, όσο θα πατάς τούτη εδώ τη γη και δεν θα είσαι μέσα της, έχεις δικαίωμα στις αμαρτίες. Στη λαιμαργία και στη λαγνεία. Λαιμαργία, όχι για μουσακάδες και παστίτσια. Αλλά για τα θηλυκά.
Καθόσον αν δεις ένα μοντελίσιο κορμί, να κυλιέται ολόγυμνο στον καναπέ, τι θα σκεφτείς; Οπως το τρως λιμασμένα με τα μάτια, δεν θέλεις να ορμήξεις πάνω του και να το κατασπαράξεις λαίμαργα;

Μια Alexandra είναι η απόλυτη αμαρτία

Ασε δε και το άλλο. Οταν βλέπεις πως ξεχειλίζει η λαγνεία από μέσα του, εσύ τι θα κάνεις; Θα το κοιτάζεις με παγωμένο βλέμμα; Δεν γίνονται αυτά. Θα σε χτυπήσει η καύλα στο κεφάλι και θα παρασυρθείς. Οπωσδήποτε.
Τι να λέμε τώρα! Βλέπεις την Alexandra Chaschina και τρελαίνεσαι. Τι κορμί εντυπωσιακό έχει το μοντέλο! Ματάρες και χειλάρες έχει η ρωσιδούλα. Οσο, δε, προχωράς προς τα κάτω, τόσο πιο πολύ θες να την κάνεις την αμαρτία.
Μικρά στήθια, αλλά αξιοχούφτωτα. Τι ωραίες ρώγες… Μικρές, στρογγυλές και σκούρες. Αλαβάστρινος πισινός. Με τέχνη σμιλεύτηκαν τα καπούλια του. Υπέροχα, μακριά πόδια και σχεδόν καθόλου κοιλίτσα.
Ολη την ομορφιά και τον ερωτισμό που κρύβει μέσα της, αναδεικνύει με τον πιο αισθησιακό τρόπο ο Alexey Burcev. Ο Ρώσος, καλλιτέχνης φωτογράφος ο οποίος κάνει γυμνές φωτογραφίσεις.
Αυτά βλέπεις και γίνεσαι αμαρτωλός. Και θέλεις ένα τέτοιο κορμί, ώστε να ζήσεις μαζί του την απόλυτη αμαρτία.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *