Η θερμοκρασία τώρα ανεβαίνει με τη Hayden
Η θερμοκρασία τώρα στο κόκκινο με τη γυμνή Ινδιάνα (video)
13/07/2023
Ολα θα πάνε καλά με τη Nikole Brix
Ολα θα πάνε καλά με το τσουπωτό το θηλυκό (video)
16/07/2023
Η θερμοκρασία τώρα ανεβαίνει με τη Hayden
Η θερμοκρασία τώρα στο κόκκινο με τη γυμνή Ινδιάνα (video)
13/07/2023
Ολα θα πάνε καλά με τη Nikole Brix
Ολα θα πάνε καλά με το τσουπωτό το θηλυκό (video)
16/07/2023

Η κυρά μας η μαμή γυμνή και φλογερή (video)

Η κυρά μας η μαμή, η Marisa Ehret.

Η Γεωργία Βασιλειάδου ήξερε όλα τα μαντζούνια. Τούτη εδώ η κυρά μας η μαμή, ξέρει όλα τα κόλπα για να σε κρατήσει στο κρεβάτι.
Παιδί μου εσύ! Πα, πα, πα, τι κάνει η φύση, όταν έχει κέφια! Τι κορμάρα είναι αυτή! Με τα μπαλκόνια της, με τα διαφορικά της, με τα υπόγειά της… Καμπύλες φοβερές, να τις χουφτώνεις και να παθαίνεις… θερμοπληξία.
Τη βλέπεις ολόγυμνη, αρχίζει να ρέει η τεστοστερόνη και ξεκινάει η έπαρση σημαίας. Καίγεσαι ολόκληρος κι το μόνο που θες, είναι να πέσεις πάνω του και να λεηλατήσεις αυτό το κορμί.
Τη λένε Marisa Ehret. Δεν είναι πορνοστάρ, απλώς, κάνει γυμνές φωτογραφίσεις (στο PLAYBOY και αλλού). Γεννήθηκε πριν από 27 Αύγουστους σε ένα χωριό στη Γερμανία. Και μεγαλώνοντας, απέκτησε όλα αυτά τα πλούσια προσόντα.
Το μελαχρινό, σε σαγηνεύει με τους δύο μυς που στέκονται στο στήθος της. Βυζιά στρογγυλά, γεμάτα «καυτή» σάρκα. Λαχταρά να τα κλείσεις μέσα στις χούφτες σου. Να μην τα αφήσεις ποτέ.

Η κυρά μας η μαμή με τα μεγάλα καπούλια

Τι να πεις για τα καπούλια του! Ανοιχτή λεκάνη, που στο πίσω μέρος γέμισε σάρκα. Καθόλου πλαδαρή. Σφιχτή και τραγανή. Είναι ένας κώλος, που έχει… χτυπηθεί πολλές ώρες στο γυμναστήριο.
Τα μπούτια του γεμάτα, είναι έτοιμα να σφίξουν ανάμεσά τους. Ο… θάμνος του είναι πάντοτε ξυρισμένος. Θέλει να κυκλοφορεί στο σπίτι γυμνή και να δείχνει το κορμί της σε όλον τον κόσμο.
Εχει σπουδάσει μαία. Είναι διπλωματούχος, αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ. Καθόσον είναι καλά τα λεφτά που βγάζει με το γυμνό κορμί της. Είναι ανύπαντρη και τρελαίνεται να βγάζει βόλτα τα δύο… παιδιά της.
Τι παιδιά, δηλαδή, σκυλιά είναι και τα φροντίζει σαν τα μάτια της. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλα ή μικρά, αλλά τα λατρεύει. Γουστάρει επίσης τρελά τις βόλτες με γρήγορα αυτοκίνητα.
Εχει αρκετά τατουάζ στο κορμί της, τα οποία έχει… χτυπήσει όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ. Εσύ πάντως, είμαι σίγουρος, πως θα ήθελες να ήσουν η μελισσούλα που έχει στο κωλαράκι της. Για να ρουφάς συνέχεια το νέκταρ που έχει, η κυρά μας η μαμή.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *