Η Krystal Boyd θέλει να γίνει το απόλυτο παιχνίδι σου
Θα γίνει το απόλυτο παιχνίδι της ηδονής (video)
11/07/2023
Η κυρά μας η μαμή, η Marisa Ehret.
Η κυρά μας η μαμή γυμνή και φλογερή (video)
14/07/2023
Η Krystal Boyd θέλει να γίνει το απόλυτο παιχνίδι σου
Θα γίνει το απόλυτο παιχνίδι της ηδονής (video)
11/07/2023
Η κυρά μας η μαμή, η Marisa Ehret.
Η κυρά μας η μαμή γυμνή και φλογερή (video)
14/07/2023

Η θερμοκρασία τώρα στο κόκκινο με τη γυμνή Ινδιάνα (video)

Η θερμοκρασία τώρα ανεβαίνει με τη Hayden

Με ένα τέτοιο ξανθό, τι να σου κάνει και το air coνdition… Ξεγυμνώνεται και η θερμοκρασία τώρα «χτυπάει» κόκκινο!
Φουντώνεις, καίγεσαι, κορώνεις και ψάχνεσαι να σβήσεις τη φωτιά που σε καίει. Αλλά η φωτιά δεν σβήνει αν δεν έχεις δίπλα σου ένα τέτοιο κορμί. Που να το βρεις, όμως; Ελα ντε…
Είναι η Hayden Hawkens και στις φλέβες της ρέει ινδιάνικο αίμα. Οι ρίζες της κρατάνε από την φυλή των Chickasaw, που ζούσαν τον αμερικάνικο νότο. Τα ξανθά της μαλλιά και τα μπλε μάτια, τα κληρονόμησε από τη Σουηδέζα μάνα της.
Στα 19 της χρόνια ξεκίνησε μια ελπιδοφόρα καριέρα ως προνοστάρ. Για 7 χρόνια μεσουράνησε μέσα στα στούντιο (το συγκεκριμένο βίντεο είναι από το NUBILEFILMS) και μετά τα παράτησε. Σήμερα είναι 33 χρονών.
Λιγνό κορμί που φτάνει τα 1,72 εκατοστά. Χωρίς περιττή σάρκα πάνω του και με αρκετά, μικρά τατουάζ. Η Αμερικανίδα θεωρεί πως το μεγαλύτερο προσόν της είναι το λάγνο βλέμμα της.

Η θερμοκρασία τώρα ανεβαίνει με σόλο σεξ

Σε μαγνητίζουν, όμως, τα όρθια, στητά, μικρά στήθια της. Που είναι, βέβαια, αξιοχούφτωτα. Δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει προσθετική, καθώς ήθελε όλο της το κορμί να είναι φυσικό.
Και τα καπούλια της είναι εντυπωσιακά. Μικρά και ολοστρόγγυλα. Τραγανά. Με σάρκα, όσο χρειάζεται. Εχει και ποδάρες, με ωραία μπουτάκια, τα οποία ανοίγει για να κάνει σόλο σεξ πάνω στην καρέκλα.
Η πορνοστάρ, παρ’ όλο που στην καριέρα της έχει κάνει αρκετές hardcore ταινίες, στην προσωπική της ζωή, είναι ολίγον συντηρητική. Οχι ντροπαλή, απλώς της αρέσει το τρυφερό σεξ.
Οπως λέει, τρελαίνεται για τα προκαταρκτικά. Θέλει να κρατάνε αρκετή ώρα και να συνοδεύονται πάντα με οργασμούς. Και όταν γίνει αυτό, τότε ανοίγει τα πόδια για το κυρίως… πιάτο.
Τρελαίνεται για τη θάλασσα και για τις ερημικές παραλίες. Ανθρωπο δεν θέλει να βλέπει γύρω της καθώς λατρεύει να κάνει σεξ στην ακρογιαλιά και να νιώθει να χτυπάει το κορμί της το κύμα.
Της αρέσει να της γραπώνουν το κωλαράκι της, αλλά μέχρι εκεί. Δεν αντέχει κάποιο μεγάλο, ή μικρό αντικείμενο να βρίσκεται μέσα στα καπούλια της. Καταλάβατε; Κλειστή η… πίσω πόρτα. Οπως και να ‘χει με ένα τέτοιο κορμί, η θερμοκρασία τώρα ανεβαίνει.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *