Η Mystika βάζει μέσα της τα τρία γουρουνάκια.
Βάζει μέσα του τα τρία γουρουνάκια (video)
22/10/2023
"Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο", λέει η Elizabeth Marxs.
«Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο και άγριο» (video)
23/10/2023
Η Mystika βάζει μέσα της τα τρία γουρουνάκια.
Βάζει μέσα του τα τρία γουρουνάκια (video)
22/10/2023
"Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο", λέει η Elizabeth Marxs.
«Το αγόρι που αγαπώ το θέλω απολίτιστο και άγριο» (video)
23/10/2023

Η Ελληνίδα Sophoulla σου λέει: Ελα να κοιμηθούμε αγκαλιά

Η Sophulla σου λέει έλα να κοιμηθούμε αγκαλιά.

Τι θες να σου πει ένα κουκλί που συναντάς, του τα ρίχνεις και αρχίζεις να βρίσκεις ανταπόκριση; «Ελα να κοιμηθούμε αγκαλιά».
Αυτό θες να σου πει. Αν, δε, στο πει μια Sophoulla, ακόμα καλύτερα. Δεν ξέρω όμως, αν μιλάει ελληνικά. Καθόσον η Sophoulla Ελληνίδα είναι. Μην κοιτάς που γεννήθηκε στην Αγγλία. Ελληνικό αίμα ρέει στις φλέβες της.
Αχ, κακούργα μετανάστευση, κακούργα ξενιτιά, μας πήρες απ' τον τόπο μας, τα πιο καλά παιδιά. Τώρα θα μου πεις τι να έκανε εδώ; Θα μπορούσε να δουλέψει και να ζήσει από αυτό που ξέρει να κάνει;
Η απάντηση είναι όχι. Διότι αυτό που ξέρει να κάνει καλά το πατριωτάκι, είναι να βγάζει τα ρούχα του και να δείχνει το κορμί του γυμνό. Ολες τις λεπτομέρειες του κορμιού του. Ακόμα και τις πιο κρυφές.
Δεν υπάρχει στη χώρα μας μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, που να παρουσιάζει Ελληνίδες έτσι όπως τις γέννησε η μαμά τους. Οπότε θα χαζεύουμε την πατριώτισσα εκ του μακρόθεν, στα ξένα στούντιο (εδώ στο SUICIDE GIRLS).

Ζητάει να κοιμηθούμε αγκαλιά

Οχι μόνο εμείς, αλλά όλη η globoσφαιρα. Παρεμπιπτόντως θα χαιρόμαστε και για έναν ακόμα λόγο. Που θα βλέπουν σε κάθε γωνιά της γης, πόσο όμορφες γυναίκες βγάζει ο τόπος μας!
Θα καμαρώνουμε που αυτό το εντυπωσιακό κορμί με τα μαύρα και μπλε μαλλιά, είναι Ελληνίδα. Και τι Ελληνίδα! Μια θεά που έχει χτυπήσει στο αριστερό της χέρι ένα τατουάζ που λέει: «Λάβετε μόνο τύχη αν μπορείτε».
Τη βλέπουμε να γδύνεται και να παίρνει πικάντικες πόζες στις σκάλες. Φοβερές καμπύλες. Δεν είναι παχουλή, αλλά έχει πάρει την παραπάνω σάρκα στα σωστά σημεία. Στον κόρφο της και πίσω στα καπούλια.
Εχει έναν απίθανο, στρογγυλό κώλο, τραγανό και σφιχτό. Και ποδάρες με ζουμερά μπούτια. Δεν είναι ψηλή (1.62), αλλά είναι ψηλοκώλα. Οσο για τις βυζάρες που κρέμονται στον κόρφο της… Είναι μεγάλες, στητές και λαχταριστές.
Αχ, να τα ‘φερνε λέει η ζωή να συναντούσες τη Sophoulla και να σου έλεγε: Ελα να κοιμηθούμε αγκαλιά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *