Φλεγόμενο σώμα και φιλήδονο, η Lindsey Pelas.
Φλεγόμενο σώμα φιλήδονο κορμί (video)
19/09/2023
Αφράτο κέικ το ζουμερό κορμί της Cherry Blush.
Αφράτο κέικ με καμπύλες και πιασίματα (video)
21/09/2023
Φλεγόμενο σώμα και φιλήδονο, η Lindsey Pelas.
Φλεγόμενο σώμα φιλήδονο κορμί (video)
19/09/2023
Αφράτο κέικ το ζουμερό κορμί της Cherry Blush.
Αφράτο κέικ με καμπύλες και πιασίματα (video)
21/09/2023

Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια «καυτή» φοιτητριούλα (video)

Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια σαν τη Rute Rocha.

Πα, πα, πα! Βλέπεις το θηλυκό και λες, ένα τέτοιο να μου κάτσει να περάσω ζωάρα. Και τι ζωάρα! Ζωή σαν τριαντάφυλλο.
Σαν τα δυο τριαντάφυλλα που έχει χτυπήσει τατουάζ, στον αριστερό της ώμο η Rute Rocha. Και τα συμπληρώνει με μια λέξη, λίγο πάνω από το στήθος. «Ευλογημένη». Μα με τέτοιο κορμί, πώς να μην νιώθει ευλογημένη….
Θα ζήσεις, όμως, ζωάρα; Και για πόσο θα τη ζήσεις; Θυμάσαι πως την πάτησε ο Χορν στο «Αλίμονο στους νέους»; Λίγες μέρες ζωάρα και μόλις ξεπαραδιάστηκε… Πανικός, φόβος, άγχος και τέλος τον έφαγε το κάγκελο.
Καθόσον η Βραζιλιάνα, μπορεί να είναι φοιτητριούλα, αλλά έχει μάθει να είναι πολυέξοδη. Δεν κάνει φοιτητική ζωή. Πολυτέλειες θέλει. Σπιταρώνα θέλει. Και επιπλάρες ακριβές θέλει. Και αστακουδάκια θέλει. Και λούσα θέλει.
Και τι σημαίνουν όλα αυτά; Πεντακοσάευρα σημαίνουν. Εχεις τόσα πολλά… μωβ, που τα ‘λεγε κι η Ντάλια; Εκτός κι αν πεις: Ας αρτηθώ και ας μείνω και στον άσο. Μαγκιά σου αν είσαι τόσο λάρτζ.

Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια «καυτή» Σκορπίνα

Νοσηλευτική σπουδάζει η ξανθιά, αλλά μόλις την ανακάλυψαν οι ατζέντηδες του BELLA DA SEMANA, είπε αμέσως το ναι. Δεν είχε καμία αναστολή να δείξει το γυμνό κορμί της και τα απόκρυφά της. Και συνεχίζει να το κάνει.
Στα 26 της χρόνια μοιράζει… εγκεφαλικά με τα βυζιά του. Τα στρογγυλά. Βέβαια είναι σιλικονάτα, καθώς τα ήθελε μεγαλύτερα από το κανονικό τους μέγεθος. Αλλά ποιος νοιάζεται; Λαχταριστά είναι.
Κοντούλα είναι (1.60), αλλά το παραβλέπεις άμα τη δεις από πίσω. Στρογγυλά και σφιχτά καπούλια, σχηματίζουν έναν απίθανο κώλο. Να τη δεις να τον κουνάει περπατώντας στον δρόμο και να γκρεμίζει τα τσιμέντα.
Εντυπωσιακά μπούτια γεμάτα «καυτή» σάρκα. Που όταν τα ανοίγει ξεπροβάλει ο ξυρισμένος… θάμνος της. Με δυο χειλάκια υγρά, που θες να μπεις μέσα τους και να μείνεις εκεί μέχρι να τελευτήσει ο βίος σου.
Η Σκορπίνα φουντώνει αμέσως όταν της μιλάς ψιθυριστά στο αυτί. Και άμα τα έχεις τα μπικικίνια, μπορείς να ζήσεις μαζί της μια ζωή σαν τριαντάφυλλο.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *