Βίρα τις άγκυρες με τη Χριστίνα Στεφανίδη.
Βίρα τις άγκυρες για τη γυμνή Χριστίνα Στεφανίδη
12/12/2023
Ενας καλλιτέχνης φωτογραφίζει τα πιο ωραία πράγματα.
Αναδεικνύει τα πιο ωραία πράγματα στο γυμνό κορμί
12/12/2023
Βίρα τις άγκυρες με τη Χριστίνα Στεφανίδη.
Βίρα τις άγκυρες για τη γυμνή Χριστίνα Στεφανίδη
12/12/2023
Ενας καλλιτέχνης φωτογραφίζει τα πιο ωραία πράγματα.
Αναδεικνύει τα πιο ωραία πράγματα στο γυμνό κορμί
12/12/2023

Ζουμερό, έχει πάντα την πίσω πόρτα ανοιχτή (video)

Η FranchezcaCaruso κρατάει την πίσω πόρτα ανοιχτή.

Πολύς λόγος γίνεται για το… από πίσω. Αν το γουστάρουν τα θηλυκά και αν θέλουν να κρατάνε την πίσω πόρτα ανοιχτή.
Μπορούμε, πάντως να δούμε τι είπαν μερικά θηλυκά στο Reddit, σε ερώτηση, γιατί τους αρέσει το anal sex. Η πρώτη, η st0nedcat, λέει: «Το δοκίμασα γιατί ήταν κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Ηταν φανταστικό».
Πάμε στη whosthatgirl: «Το έκανα για να ευχαριστήσω τον φίλο μου, αλλά τώρα μερικές φορές το απολαμβάνω». Η igbywentdown: «Μου αρέσει και το anal και το anal play. Κάποιες φορές μου αρέσει να μου βάζουν ένα δάχτυλο στον κώλο. Μου δίνει δέκα φορές δυνατότερους οργασμούς».
Να δούμε και μια ανώνυμη: «Τρελαίνομαι να νοιώθω τον κώλο μου γεμάτο με σπέρμα. Μου αρέσει να έχω μια πούτσα στον κώλο μου. Με κάνει να νοιώθω σαν πρόστυχη πόρνη. Εκείνο που με εξιτάρει είναι όταν ο άντρας δεν το έχει ξανακάνει».
Την ίδια άποψη έχει και η 12welf: «Δεν προτιμώ να το κάνω συνέχεια από πίσω. Απλώς μερικές φορές, θέλω να νοιώθω ότι είμαι μια φτηνή, τσούλα, πόρνη». Τέλος, η I_am_jacks_reddit, λέει: «Εγώ θεωρώ ότι… πονάει υπέροχα».

Θα βρεις στα καπούλια του μια πόρτα ανοιχτή

Πάντως σε όλα αυτά δεν συμφωνεί απόλυτα η FranchezcaCaruso (θα τη βρεις ΕΔΩ). Καθώς απολαμβάνει το anal και όταν είναι με ένα αρσενικό και όταν κάνει σόλο σεξ. Μόνο έτσι φτάνει στην κορύφωση, όπως μας δείχνει και στο βίντεο.
Οπως λέει το webcam girl θέλει να του ανοίγεις τα καπούλια και να μπαίνεις στην… πορτούλα που θα βρεις ανάμεσά τους. Μέσα στον μεγάλο, τον στρογγυλό, τον ζουμερό κώλο του, που πετάει φωτιές.
Αλλά έχει και άλλα σημεία που θέλει να του βάζεις χέρι, όταν το παίρνεις από πίσω. Θέλει να του ζουλάς τις βυζάρες του και να τις δίνεις τρυφερές ξυλιές στα μπούτια. Επίσης θέλει να χώνεις τα δάχτυλά σου στα παχιά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια.
Η 29χρονη είναι μια γυναίκα εθισμένη για το σεξ από πίσω και γι’ αυτό κρατάει πάντα, την πίσω πόρτα ανοιχτή.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *