Η Anne Hathaway με τα σφριγηλα στήθια.
Η Anne Hathaway σε σκηνές σεξ στην ταινία «Havoc» (video)
13/11/2023
Ποτέ την Κυριακή λέει η Natalia Andreeva.
Ποτέ την Κυριακή φίκι – φίκι με τη ρωσιδούλα
14/11/2023
Η Anne Hathaway με τα σφριγηλα στήθια.
Η Anne Hathaway σε σκηνές σεξ στην ταινία «Havoc» (video)
13/11/2023
Ποτέ την Κυριακή λέει η Natalia Andreeva.
Ποτέ την Κυριακή φίκι – φίκι με τη ρωσιδούλα
14/11/2023

«Εχω ανάγκη να σε αγγίζω και να παίζω το… δοξάρι σου» (video)

Εχω ανάγκη να σε αγγίζω, σου λέει η DivaMelany.

Η ευτυχία στη ζωή είναι να έχεις δίπλα σου ένα γυναικάκι που να σε θέλει, να σε γουστάρει. Να σου λέει: Εχω ανάγκη να σε αγγίζω.
Αλλά να μην μένει μόνο στα λόγια. Να σε αγγίζει. Παθιάρικα. Πρόστυχα. Να σου βάζει χέρι. Να το βλέπεις φτιαγμένο, έτοιμο να πέσει πάνω σου και να σου λέει κι’ άλλες ωραίες κουβέντες. Θα σου κάνω… Θα σου δείξω…
Τι ωραία που θα κυλάει η ζωή με ένα τέτοιο γυναικάκι. Που να στην πέφτει συνέχεια και να σε πηγαίνει στο κρεβάτι, στον καναπέ στο τραπέζι. Εντάξει, δε μιλάω για δυο και τρεις φορές την ημέρα… Αλλά μία, οπωσδήποτε.
Κάπως έτσι είναι η DivaMelany (θα τη βρεις ΕΔΩ). Αυτό το ξανθό το γυναικάκι, που δεν ικανοποιείται αν δεν το κάνει μια φορά την ημέρα. Το webcam girl που σε θέλει στο δωμάτιό του για να σε χουφτώνει και να του βάζεις χέρι και εσύ.

«Εχω ανάγκη να σε αγγίζω εκεί χαμηλά»

Ξέρει το 26χρονο πως τα αρσενικά χάνουν το μυαλό τους όταν βλέπουν το κορμί του. Επίσης καταλαβαίνει πως θέλουν να κάνουν βουτιά στις καμπύλες του. Ομως, για να σου κάνει τα κόλπα της, έχει ένα μυστικό.
Θέλει να του βάλεις μουσική υπόκρουση, να ακούει τους ήχους του βιολιού. Διότι παίζει και βιολί. Αυτό την ανάβει και τότε κλείνει τα μάτια και σου ζητάει να το φιλήσεις και να το αγγίξεις με τη γλώσσα σου στο λαιμό.
Το webcam girl είναι φλογερό θηλυκό με μεγάλα, στητά βυζιά, με στρογγυλά, σφιχτά καπούλια και με μπουτάρες. Το αγαπημένο του είναι να πέφτει στα τέσσερα για να σε φτιάχνει με τον κώλο του.
Ολα θα στα κάνει αρκεί να του βάλεις να ακούει βιολιά. Τα λατρεύει. Φαντάζεται πως το κορμί του είναι ένα μεγάλο βιολί. Αυτό, δε, που σου ζητάει, είναι να βγάλεις το… δοξάρι σου και να σολάρεις πάνω στην «καυτή» σάρκα του.
Πως, λοιπόν, να αντισταθείς σε ένα τόσο φλογερό γυναικάκι που θα σου λέει συνέχεια: Εχω ανάγκη να σε αγγίζω.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *