Selena Adams: Μια happy white woman με βυζάρες.
Μια happy white woman με φλογερές καμπύλες (video)
06/03/2024
Andreina de Luxe: Λέει αμάρτησε μαζί μου και έλα από πίσω.
Σου λέει αμάρτησε μαζί μου και έλα πάρε με video)
07/03/2024
Selena Adams: Μια happy white woman με βυζάρες.
Μια happy white woman με φλογερές καμπύλες (video)
06/03/2024
Andreina de Luxe: Λέει αμάρτησε μαζί μου και έλα από πίσω.
Σου λέει αμάρτησε μαζί μου και έλα πάρε με video)
07/03/2024

Εχει πάντα shaved pussy και είναι συνέχεια μούσκεμα (video)

SelenaKali: Εχει shaved pussy και ερεθίζεται.

Αλήθεια, ποιος… θάμνος μας; αρέσει; Ο φυσικός με τις τρίχες, ο κουρεμένος, ο τριμαρισμένος, ή προτιμάμε το shaved pussy;
Είναι ρητορικό το ερώτημα, καθόσον τα γούστα του καθενός διαφέρουν και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ξέρω, όμως, πως τα αρσενικά στην πλειονότητά τους, δεν γουστάρουν τις τρίχες. Φοβούνται πως θα καταπιούν καμία.
Πάντως οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους, ξυρίζονται. Αλλες πάλι αφαιρούν τις τρίχες από το μουνί τους με κερί, ή με λέιζερ. Θεωρούν ότι το ξυρισμένο είναι πιο σέξι, ενώ οι πιο ώριμες δεν θέλουν οι τρίχες να προδώσουν την ηλικία τους.
Αλλωστε, θα δεις ότι οι περισσότερες πορνοστάρ, ξυρισμένο έχουν τον… θάμνο τους. Πολύ λίγες είναι εκείνες που αφήνουν μια γραμμούλα από τρίχες, ή ένα μικρό τριγωνάκι. Λίγες είναι και εκείνες που δεν τον πειράζουν καθόλου και ανήκουν στην κατηγορία hairy.
Λοιπόν, εδώ έχουμε ένα θηλυκό, το οποίο ξυρίζει κάθε μέρα το μουνί του. Ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια που εργάζεται ως webcam girl. Πρόκειται για τη SelenaKali (θα τη βρεις ΕΔΩ), η οποία ξυρίζεται για να έχουν πλήρη θέα οι πελάτες της.

Εχει shaved pussy και ερεθίζεται

Οπως λέει, δε, μερικές φορές η αίσθηση του ξυραφιού γύρω από τα χείλη της (τα κάτω) την ερεθίζει. Οπότε η διαδικασία καταλήγει σε ένα καυτό σόλο σεξ μέσα στη μπανιέρα, με τους αφρούς και το νερό.
Επίσης, λέει πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι μούσκεμα και για αυτό περνάει πολλές ώρες online. Για να χαϊδεύει την κλειτορίδα της και να τελειώνει. Αμα πετύχει γκόμενο, ψιλοχάνεται από την κάμερα ώστε να παίζει μαζί του.
Αυτή η 26χρονη, λέει πως «Για να καυλώσω έναν άντρα του χαμογελάω». Διαφωνώ, καθώς και ωραίο κορμί έχει και τα βυζιά της είναι αξιοχούφτωτα και τα χείλια ανάμεσα στα μπούτια της είναι όμορφα. Είναι ένα κορίτσι για… γλείψιμο!
Πάντως κι εσύ θα ήθελες την ώρα που ξυρίζει τον… θάμνο της να είσαι δίπλα της στην μπανιέρα. Να τη βλέπεις και να παίξεις κι’ εσύ με το shaved pussy.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *