Rachel Lancaster: Είχε happy ending η προσπάθεια.
«Είσαι για happy ending πάνω στις καμπύλες μου;» (video)
06/04/2024
Sofi Puren: «Παίζουμε το hot dog game με το στόμα μου;».
«Παίζουμε το hot dog game με τη γλώσσα μου;» (video)
09/04/2024
Rachel Lancaster: Είχε happy ending η προσπάθεια.
«Είσαι για happy ending πάνω στις καμπύλες μου;» (video)
06/04/2024
Sofi Puren: «Παίζουμε το hot dog game με το στόμα μου;».
«Παίζουμε το hot dog game με τη γλώσσα μου;» (video)
09/04/2024

Εχει βίτσιο να το κάνει σε μια love chair (video)

Elina Mikki: Στην love chair γίνεται το καλό σεξ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Σε πολλά μέρη φαντασιώνεσαι να το κάνεις. Εχεις σκεφτεί, όμως, να κάνεις σεξ σε μια love chair;
Οχι, μην πάει το μυαλό σου σε κάτι πολύ εξειδικευμένο, που θα χρειαστεί να χώσεις τίποτα εκατοντάδες ευρώπουλα. Οχι, δεν θα το αγοράσεις από κάποιο sex shop. Για μια απλή πολυθρονίτσα, μιλάω, που μπορείς να τη βρεις στο ΙΚΕΑ.
Λέω για μια απλή πολυθρονίτσα, σαν κι αυτή που έχεις στο γραφείο σου. Να το βάλεις το θηλυκό να καθίσει, να του ανοίξεις τα πόδια και να αρχίσεις το φίκι – φίκι. Αλλά πρόσεξε, να μην έχει ρόδες η καρέκλα και πάθεις κανένα ατύχημα.
Λοιπόν, λένε πως είναι ωραίο το καρεκλάτο. Μία από αυτές που θέλει να το κάνει σε καρέκλες είναι και η Elina Mikki. Την οποία βλέπουμε εδώ, στο METARTX, να κάνει σόλο σεξ πάνω στην καρέκλα.
Οπως λέει, αυτό είναι το φετίχ της. Οτι της κάνεις, θέλει να γίνεται πάνω στην καρέκλα. Να ανοίγει τις χυτές ποδάρες της, να γονατίζεις μπροστά της και να τη φουντώνεις παίζοντας με τα χείλια της και την κλειτορίδα της.</p

Στην love chair γίνεται το καλό σεξ

Οπως, δε, λέει το θηλυκό από την Ουκρανία, άμα είναι και δερμάτινη η πολυθρόνα, ακόμα καλύτερα. Καθόσον αυτό είναι άλλο ένα βίτσιο της. Να το κάνει πάνω σε δερμάτινες επιφάνειες. Καναπέδες και πολυθρόνες.
Πάντως, εδώ που τα λέμε, τα πάντα θα έκανες για ένα τέτοιο θηλυκό. Μόνο που θα άγγιζες τα στήθια του τα αξιοχούφτωτα, μόνο που θα τσίμπαγες τις ρώγες του, μόνο που θα γράπωνες τον σφιχτό πισινό του, μέχρι και φακίρης θα γινόσουν.
Αυτή η 29χρονη είναι μία παιχνιδιάρα, ερωτιάρα και τσαχπίνα. Είναι ένα θηλυκό με αδάμαστη σεξουαλική ορμή. Γι’ αυτό ξεκίνησε στα είκοσι δύο να γδύνεται μπροστά στην κάμερα και να κάνει σόλο σεξ.
Βλέπεις έτσι συνδυάζει το τερπνόν, μετά του ωφελίμου. Ικανοποιεί το πάθος του και φορτώνεται ο τραπεζικός του λογαριασμός. Αλλά τσόντες δεν κάνει. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Πάντως φίνα θα την πέρναγες με ένα τέτοιο θηλυκό πάνω σε μια love chair.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *