Ενα θηλυκό θηριοτροφείο, φέρνει... βυζοθύελλα.
Βυζοθύελλα από ένα… θηλυκό θηριοτροφείο (video)
19/07/2023
Ναι μπορούμε να κουτουπώσουμε μια Lacey.
Ναι μπορούμε να απαυτώσουμε μια Χαβανέζα (video)
23/07/2023
Ενα θηλυκό θηριοτροφείο, φέρνει... βυζοθύελλα.
Βυζοθύελλα από ένα… θηλυκό θηριοτροφείο (video)
19/07/2023
Ναι μπορούμε να κουτουπώσουμε μια Lacey.
Ναι μπορούμε να απαυτώσουμε μια Χαβανέζα (video)
23/07/2023

«Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι σεξοβόμβα»! (video)

Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι νταρντάνα.

Το βλέπεις το ομορφούλικο, τη γυναικάρα με τα ούλα της. Τη νταρντάνα και θέλεις να της πεις, «Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι σεξοβόμβα»!
Τα σπάει όλα αυτό το θηλυκό. Αντε βρέστο τώρα… Καθόσον εμφανίστηκε στο προσκήνιο πριν από έξι χρόνια και ύστερα από πέντε – έξι μήνες χάθηκε από τα μάτια μας. Και δεν άφησε κανένα ίχνος.
Ναι. Εντάξει. Αμερικανίδα είναι. Καλιφορνέζα είναι. Αλλά ξέρεις πόσες γυναίκες ζουν στην Καλιφόρνια; Που να ψάχνεις… Ούτε ένα email δεν άφησε, έτσι, για να παινεύουμε την ομορφάδα της.
Ποιος να τη χαίρεται τώρα, τη Desiree Vega; Κανάς φραγκάτος φαντάζομαι. Που μόλις την είδε, θα της είπε, πάρτα όλα παιδί μου, ότι θες και θα φύγεις από αυτή τη δουλειά. Και θα γδύνεσαι για τα μάτια μου μόνο και αυτό το κορμί θα είναι κατάδικό μου.
Και τι κορμί! Με τα μπαλκόνια της, τα υπόγειά της, όλα τα έχει και μάλιστα, πολύ πλούσια. Τι καμπύλες! Το παχουλούτσικο κορμί της είναι γεμάτο ζουμερά πιασίματα. Τρελαίνει τα σερνικά που θέλουν να γεμίζει η χούφτα τους «καυτή» σάρκα.

«Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι μια ζουμερή νταρντάνα»,/h4>

Η 28χρονη ξανθιά σε τρελαίνει με το… διαβολικό της πρόσωπο. Μακρόστενο με ματάρες αμυδγαλωτές, που σου ρίχνουν ένα βλέμμα, γεμάτο φωτιά. Ενα στόμα μεγάλο, φιλόξενο, με μεγάλη… χωρητικότητα.
Οι βυζάρες της μεγάλες. Τεράστιες. Δεν κρατιούνται μέσα στη μπλούζα και στο σουτιέν. Αδημονούν να χυθούν έξω και να ελευθερωθούν. Και ποιον πειράζει, που δεν είναι φυσικά, αλλά σιλικονάτα;
Ολοστρόγγυλα, μεγάλα καπούλια, γεμάτα καπούλια. Σχηματίζουν ένα κώλο, για το οποίο μπορείς να πεις ότι πετάει φωτιές! Να τον χουφτώνεις και να καίγεται η παλάμη σου. Οσο για τα πόδια της…
Ποδάρες! Μακριές. Ιδανικές αναλογίες με το υπόλοιπο κορμί. Είναι ψηλοκώλα και αυτό την κάνει ακόμα πιο κούκλα. Τα μπούτια της αφράτα και με σφιχτή σάρκα. Για πολλά και μεστά χουφτώματα.
Ο… θάμνος της ξυρισμένος. Με δυο μεγάλα χείλια, που τα ανοίγει και φαίνεται η ροζ τρυπούλα της (Θα τη δούμε στο SCORELAND). Βλέπεις τη σεξοβόμβα και θέλεις να της πεις, «Εσύ δεν είσαι κούκλα, είσαι μια γυναικάρα φωτιά»!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *