Λάμπει σαν το βόρειο σέλας η Victoria Garin.
Σεξουλιάρικο, λάμπει σαν το βόρειο σέλας (video)
05/12/2023
Να περάσουμε καλά εγώ κι εσύ μαζί λέει η AlejandraRuiz.
«Να ξεσαλώσουμε εγώ κι εσύ μαζί με τις βυζάρες μου» (video)
08/12/2023
Λάμπει σαν το βόρειο σέλας η Victoria Garin.
Σεξουλιάρικο, λάμπει σαν το βόρειο σέλας (video)
05/12/2023
Να περάσουμε καλά εγώ κι εσύ μαζί λέει η AlejandraRuiz.
«Να ξεσαλώσουμε εγώ κι εσύ μαζί με τις βυζάρες μου» (video)
08/12/2023

Εικόνες και αναμνήσεις από ένα πρόστυχο θηλυκό (video)

Εικόνες και αναμνήσεις από ένα φλογερό θηλυκό.

Αχ! Αυτά τα θηλυκά. Πρώτα σε φτιάχνουν ολόγυμνα και μετά πατάνε ένα delete. Και τι αφήνουν πίσω; Εικόνες και αναμνήσεις.
Αλλά γι’ αυτό υπάρχει ο Bodies. Για να τα καταγράφει και να θυμίζει σε όλους, πως κάποτε, αυτό το θηλυκό αναστάτωνε με τα γυμνά βίντεο και τις φωτογραφίες του, τα σερνικά στη globoσφαιρα.
Εκανε την πρώτη του εμφάνιση παραμονές Χριστουγέννων. Στις 14 Δεκεμβρίου του 2019. Τρία χρόνια μετά, πάτησε το delete και πάει. Βλέπεις αυτό το θηλυκό της διπλανής πόρτας δεν είχε σκοπό να εξαργυρώσει τα γυμνά του με χρήμα.
Απλώς προκλητικό ήταν. Καύλωνε απίστευτα σαν σκεφτόταν πως παίρνανε φωτιά οι χούφτες μας όταν το βλέπαμε. Για κάθε φωτογραφία ή βίντεο που ανέβαζε, έβλεπε τα σχόλια και έτρεχε αμέσως να το παίξει με το sex toy του.
Συστήθηκε ως Filthyslutforyou. Που σημαίνει, «μια βρώμικη τσούλα για σένα». Ολο προστυχιές ήταν οι αναρτήσεις της. Εγραφε στους ακόλουθούς της, να κάνουν μαζί της πολύ πιο άγριο σεξ, από αυτό που βλέπουν σε μια ταινία πορνό.

Εικόνες και αναμνήσεις από σφριγηλά βυζιά

Επίσης τους έλεγε, «Σας παρακαλώ, πάρτε με» και «Ελάτε να τον παίξετε στον κώλο μου». Ενώ στη φωτό που έχει μισάνοιχτο το στόμα και φαίνονται τα ερεθισμένα βυζιά της, έγραφε: «Που θέλεις να τελειώσεις;».
Τίποτε δεν άφηνε στη φαντασία το θηλυκό. Στη φόρα έβγαζε τις βυζάρες του, με τις λαχταριστές σκουρόχρωμες ρώγες. Στη φόρα και τον αξιοχούφτωτο κώλο του, με τις ραγάδες τα καπούλια.
Αλλά και τον… θάμνο του. Τον βλέπαμε με λίγες μαύρες τριχούλες. Οπως και όταν τον ξύριζε τελείως. Ελεγε πως θέλει να δούμε τα χείλια της. Και μας ρωτούσε: «Εχετε δει ποιο όμορφο μουνί;».
Τώρα γιατί πάτησε το delete; Προφανώς βρήκε γκόμενο. Και σπιτώθηκε. Μάλλον, δε, ο γκόμενος είναι προικισμένος. Με προσόντα. Δεν μιλάω γι’ αυτά που κρύβει μέσα στο παντελόνι του.
Αλλά για αυτά που κρύβει μέσα στην τσέπη του. ΄Φουσκωμένος πρέπει να είναι ο λογαριασμός του στην τράπεζα. Οπότε με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Πάτησε το delete και άντε να βρει ο άλλος το βρόμικο παρελθόν.
Δεν πειράζει. Καλά να είναι το θηλυκό. Οσο για εμάς, είπαμε. Εικόνες και αναμνήσεις!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *