Η Kendal Jjenner μας δείχνει τα στήθια της.
Kendall Jenner και άλλες διάσημες τα βγάζουν στη φόρα
22/09/2023
Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Λέχου στο "Λευκό Βιβλίο".
Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Λέχου γυμνές στο Λευκό Βιβλίο
23/09/2023
Η Kendal Jjenner μας δείχνει τα στήθια της.
Kendall Jenner και άλλες διάσημες τα βγάζουν στη φόρα
22/09/2023
Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Λέχου στο "Λευκό Βιβλίο".
Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Λέχου γυμνές στο Λευκό Βιβλίο
23/09/2023

Είναι στο μυαλό μας συνεχώς το φιδίσιο κορμί (video)

Είναι στο μυαλό μας συνεχώς η Ilvy Kokomo.

Μια φορά το βλέπεις και δεν το ξεχνάς ποτέ. Καρφώνεται η εικόνα στο κεφάλι, μένει εκεί και συνέχεια είναι στο μυαλό μας.
Τι γίνεται ρε παιδί μου, εκεί, στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης; Ολα τα έμορφα εκεί έχουν μαζευτεί. Σπάνια θα δεις γυναίκα και δεν θα της ρίξεις ούτε ματιά. Με λίγα λόγια, όλες αυτές οι χώρες είναι ένα απέραντο μουνολίβαδο.
Είτε είναι λεπτοκαμωμένα. Είτε είναι παχουλά. Είτε έχουνε κορμάρες με καμπύλες. Θα τα δεις και θα τα λιμπιστείς. Τι να πω; Το νερό είναι; Ο αέρας που πνέει εκεί; Να, πάρτε αυτό εδώ το θηλυκό.
Ilvy Kokomo το λένε. Και με το κορμί που διαθέτει, πώς να μην γινόταν γυμνό μοντέλο! Φωτογραφίζεται για έντυπα και sites και η χάρη του έφτασε μέχρι το Playboy. Γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Λετονίας, τη Ρήγα, πριν από 31 χρόνια.
Είναι θηλυκό που δεν έχει περιττή σάρκα πάνω του. Αδύνατο, είναι ότι πρέπει για εκείνους που τρελαίνονται να βλέπουν παΐδια στο γυναικείο κορμί. Για όσους θέλουν να κάνουν ράλι πάνω σε κόκκαλα. Για όσους δεν ανέχονται να προεξέχει καθόλου η κοιλιά.

Είναι στο μυαλό κάτι μαγικό

Είναι θηλυκό μαγικό, ελαφρύ και πολύ ευκίνητο. Φιδίσιο κορμί, θέλεις να το βλέπεις να σέρνεται πάνω στα σεντόνια και να βγάζει όλη τη φλόγα που καίει μέσα του. Με λάγνο και παθιάρικο βλέμμα.
Η φτιάξη του είναι τέτοια, που ίσα που πρόλαβε να φουσκώσει ο κόρφος του. Μικρά στήθια, αλλά πάντως αξιοχούφτωτα. Και ρώγες στρογγυλές. Λεπτά και τα χειλάκια στο στόμα, ενώ έχει ένα περίεργο σχήμα η μύτη του.
Μάστορες εκεί στο περιοδικό, το φωτογράφισαν μέσα στα μπανανόδεντρα. Το έβαλαν να ξαπλώνει πάνω σε μπανανόφυλλα. Το έβαλαν επίσης να κάθεται γυμνό, πάνω σε τσαμπιά από άγουρες, σκληρές μπανάνες.
Η απόλυτη φαντασίωση. Να κάθεται πάνω σου με τον μικρό πισινό του, με τα μικρά μπουτάκια του, με τα λεπτά χειλάκια που έχει ανάμεσα στα πόδια. Τι ζητάει από τα αρσενικά; Να την εκπλήσσουν συνέχεια στο κρεβάτι.
Είναι φλογερό το θηλυκό, ναζιάρικο και συνεχώς, θα μας είναι στο μυαλό.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *