Aellenna: Με ένα μπουκέτο λουλούδια κάνει τα πάντα όλα.
Με ένα μπουκέτο λουλούδια ανοίγει την… πίσω πόρτα (video)
18/02/2024
Rissa May: Με τη δική σου ανάσα θέλει να τελειώνει.
Με τη δική σου ανάσα ανάβει το πιπίνι και ανακουφίζεται (video)
18/02/2024
Aellenna: Με ένα μπουκέτο λουλούδια κάνει τα πάντα όλα.
Με ένα μπουκέτο λουλούδια ανοίγει την… πίσω πόρτα (video)
18/02/2024
Rissa May: Με τη δική σου ανάσα θέλει να τελειώνει.
Με τη δική σου ανάσα ανάβει το πιπίνι και ανακουφίζεται (video)
18/02/2024

«Είμαι πορνοστάρ, κάνω το επάγγελμα της μητρός μου» (video)

Lily Bella: «Θέλω πολύ σεξ και κάνω το επάγγελμα της μητρός μου».

Κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα. Λοιπόν, αυτό το θηλυκό, μας λέει πως, «Εγώ κάνω το επάγγελμα της μητρός μου».
Είχε να μοιάσει το κορίτσι και έμοιασε. Βλέπεις, κληρονόμησε από τη μάνα της εκείνο το γονίδιο που ευθύνεται για το απίστευτο sex drive. Εκείνο που κάνει τα θηλυκά να θέλουν πολλούς οργασμούς και κάθε μέρα. Είδες τι σου είναι τα γονίδια;
Αλλά κάτσε να πούμε για ποια μιλάμε. Για τη Lily Bella, την 21χρονη Τσέχα, την οποία η μητέρα της (Souzi Grande) μεγάλωσε με τα χρήματα που κέρδιζε από τη βιομηχανία του πορνό. Η οποία σήμερα είναι 44 χρονών και είναι ακόμα ενεργή.
Τόσα χρόνια, λοιπόν, έβλεπε τη μαμά της να απολαμβάνει τη δουλειά της, οπότε σου λέει, αυτό θα κάνω κι’ εγώ. Απολαμβάνει λοιπόν, το ακατάπαυστο σεξ, κάνοντας ότι… παιχνίδια μπορείς να φανταστείς, αρκεί να την οδηγήσουν σε δυνατούς οργασμούς.
Βέβαια είναι παντρεμένη και μάλιστα με επαγγελματία πυγμάχο. Ο οποίος δεν τη ζηλεύει που το κάνει με τον έναν και τον άλλον. Διότι όπως λέει η ίδια, είναι αφοσιωμένη σύζυγος και πολύ θερμή. Τον τρελαίνει στο κρεβάτι.

«Θέλω πολύ σεξ και κάνω το επάγγελμα της μητρός μου»

Να πούμε εδώ πως κληρονόμησε από τη μητέρα της τα μικρά στήθια. Δεν θέλει με τίποτα να ακολουθήσει το παράδειγμα της μαμάς της, η οποία κατέφυγε στη σιλικόνη. Κληρονόμησε και τις ρώγες, οι οποίες είναι μόνιμα φουσκωμένες.
Επίσης της αρέσει πολύ το σόλο σεξ. Οταν παίρνει την κατάσταση στα χέρια της (όπως θα τη δούμε εδώ στη NUBILES FILMS), της αρέσει να τρίβει δυνατά την κλειτορίδα της με τα δάχτυλά της. Καθώς ο οργασμός της είναι έντονος και την χαλαρώνει.
Ακόμα θέλει να ξέρουμε πως έχει μεγάλο κόλλημα με τα καπούλια της. Θεωρεί πως έχει έναν από τους ωραιότερους κώλους. Ασε που τρελαίνεται να ξαπλώνει μπρούμυτα και να κάνει σεξ από την… πίσω πόρτα. Το anal την απογειώνει.
Οπως λέει, «μου αρέσουν όλα στο σεξ, δεν έχω ταμπού, γι’ αυτό κάνω το επάγγελμα της μητρός μου».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *