Που να σαι τώρα σου φωνάζει η AliviaAwesome.
«Που να σαι τώρα; Ελα να ψαχουλέψεις τα καπούλια μου» (video)
21/11/2023
«Το διαμάντι του Νείλου είναι στον κώλο μου», λέει η Dasha.
«Το διαμάντι του Νείλου βρες το στα καπούλια μου» (video)
21/11/2023
Που να σαι τώρα σου φωνάζει η AliviaAwesome.
«Που να σαι τώρα; Ελα να ψαχουλέψεις τα καπούλια μου» (video)
21/11/2023
«Το διαμάντι του Νείλου είναι στον κώλο μου», λέει η Dasha.
«Το διαμάντι του Νείλου βρες το στα καπούλια μου» (video)
21/11/2023

Είδες τα στήθια του αλλά ακόμα δεν είδες τίποτα

Είδες τα στήθια της Femina; Και ακόμα δεν είδες τίποτα.

Τι κι’ αν είδες την πρώτη φωτό με τα στήθια του; Κάνε scroll και για τις άλλες πόζες, γιατί ακόμα δεν είδες τίποτα!
Διότι όλα στα δείχνει αυτό το θηλυκό. Τα πάντα όλα. Οτι έχει στο κορμί του. Εχει, δε, πολλά. Ωραία πράγματα. Το βλέπεις ολόγυμνο και καταλαβαίνεις γιατί το γυναικείο κορμί έχει τόσο πολύ υμνηθεί στην Τέχνη.
Δεν είναι άλλη από τη Femina. Εκτός από φωτογράφος είναι και μοντέλο. Πρέπει να διάγει τα μισά μετά τα 20 χρόνια της ζωής της. Είναι Αμερικάνα και υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο το 2016. Εκανε πασαρέλα, διαφημίσεις και εξώφυλλα.
Ομως, όπως λέει το ίδιο, η τοξικότητα που υπάρχει στον χώρο της μόδας, ήταν αντίθετη με τις αρχές και τις αξίες της. Την αποδοχή του γυναικείου κορμιού με τις ατέλειές του, την αγάπη για τον άνθρωπο και τον σεβασμό για το περιβάλλον.
Ετσι, τα βρόντηξε κάτω και αποφάσισε να ασχοληθεί με την Τέχνη. Εργάζεται πλέον ως free lancer μοντέλο. Προτιμάει, δε, να ποζάρει για καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις που αναδεικνύουν την ομορφιά της γυναίκας (εδώ στον φακό του Alan Sy).

Τι νομίζεις, ακόμα δεν είδες τίποτα

Η γυναικεία μορφή είναι η μεγαλύτερη έμπνευσή της. Η δουλειά της έχει παρουσιαστεί σε πολυάριθμες εκθέσεις και εκδόσεις – συμπεριλαμβανομένων των P Magazine, Osphilia, Solstice Magazine, The Metropolitan Museum of Art και Vogue.
Αλλά η Femina είχε την τύχη να έχει ένα φοβερό κορμί, με τέλειες αναλογίες. Οπότε είναι περιζήτητη από τους φωτογράφους που κάνουν γυμνό. Στο instagram, δε, χωρίς μεγάλη δημοσιότητα, έχει πάνω από 42.000 ακόλουθους.
Αξίζει να δεις μία προς μία τις εικόνες. Αυτές μπροστά στην πόρτα. Εκείνες που το νερό μουσκεύει το κορμί της. Τις άλλες που ποζάρει στον κήπο. Τι αισθησιασμό και πόσο ερωτισμό βγάζει το θηλυκό!
Δεν είναι γεμάτο πάθος το βλέμμα της; Δεν είναι όμορφα, στητά και αξιοχούφτωτα τα στήθια του, με τις ωραίες ρώγες; Ασε δε τα χυτά πόδια του και ο φοβερός, στρογγυλός πισινός του. Οσο για τον… θάμνο του; Φουντωμένος με μαύρες τριχούλες.
Τέτοια μοντελίσια κορμιά βλέπεις και αναστατώνεσαι. Και ακόμα δεν είδες τίποτα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *